Mitt i arbetsveckan

Våran To-Do lista för den här veckan när det gäller hemmet ligger efter totalt. Sprack i stort sett redan igår. Det saknas material, Ellen stökar och far runt och man måste hålla koll på henne mitt i all röra. Dessutom är vi trötta när vi kommer från jobbet. Det går inte riktigt enligt planen helt enkelt. 


Det blev ett besök till IKEA i kväll. Vi saknade gångjärn till en kökslucka. Tyvärr var det beställningsvara men dom skickar hem dem till oss. Köpte mörkläggningsgardiner till Mys rum och lite annat smått som inredning till kökslådorna bl a. 

Idag bestämde en kollega och jag att vi ska köra 5:2 dieten i 4 veckor från och med måndag.  Ska bli spännande och se hur den kommer att resultera. Har hört mycket bra om den och att den här givit resultat. Återstår dock att se. Jag ska läsa på lite om den och kolla på recept mm för de två "fastedagarna". 

I morgon ska jag på återbesök med mina ögonbryn. Antar att det finns lite som ska fyllas på och så. Det ingår i priset.  

Bara två dagar kvar till helg. Längtar. Har ju varit bortskämd med de senaste veckornas lediga vardagar då vi haft röda dagar. Ska bli skönt med helg och att kommande helg inte har några planerade tidiga mornar. Sovmorgon utan veckaklocka ..... Me like...a lot!!!

Nu är i alla fall klockan över 23 och jag ska sova. 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback