Midsommardagen

I dag unnade jag mig att sova länge.... My väckte mig 11:20, så skönt att sova ut. La mig vid strax efter 1 så jag sov i 10 timmar. 


Midsommarafton firade vi i Huddinge. My, Ellen och jag åkte till firandet i Segeltorp där det var dans kring stången, fika, lotteri, fiskdamm mm. Vi hade fint väder, inte så jättevarmt men skönt i solen. 

Sill, potatis och tillbehör intogs efter dansen på vårt landställe i Stuvsta. Gubben hade ett gäng killar på firande där. Det mulnade på så det planerade badet blev inte av. Istället lurade jag ihop mig i en av korghängstolarna på bryggan med en filt och låg där och lyssnade på ljudbok och bara kopplade av. 

Vid halv sex åkte vi hem, My, Ellen och jag.  Jag hade haft huvudvärk hela dagen och jag kände att jag ville bara komma hem och få lugn och ro.  Det blev en stillsam kväll med läsning och ett par avsnitt av serien Fallet. 

Har även idag känningar av huvudvärken men den är hanterbar. Vädret är inte så kul så vi blir hemma idag. Vi ska skruva ihop garderoberna och fixa. Gubben kommer nog hem också. Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback