Lite blandat

Har varit hemma i Sverige sedan onsdagskväll. Skönt att vara hemma men saknar lugnet och värmen från San Agustin.  Hade det så otroligt bra där. Kommer garanterat att åka tillbaka dit och bo på det lilla gulliga hotellet. 


Jobbade torsdag och fredag.  Var ganska långt på jobbet så det var perfekt start efter semestern. Veckan som kommer nu blir tuff med mycket jobb och en del övertid. 

Idag är det lördag. Har legat hela dagen i sängen. Jordens migränanfall. Börjar känna mig piggare nu som först kl halv sex på kvällen.  Sovit i stort sett hela tiden. Antar att kroppen behövde det. Tur att vädret var trist så slipper jag känna ångest för att ha missat en hel dag. 

Igår reste gubben till Thailand igen.  Han blir borta till på söndag nästa vecka. Han ska kolla lägenheter igen. Eventuellt har han en på gång. Får se om han köper en den här gången.  

Just nu är det tyst och fridfullt i huset. My och Ellen har åkt till Solna idag för att gå på Leklandet.  Dom kommer väll hem snart. Blir en stillsam kväll, i alla fall för mig.  Jag känner mig sliten och trött så jag kommer nog kunna sova i natt. Hoppas på att jag mår bättre i morgon. 

Lite bilder från resan, i oordning dock. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback