Första dagen med 5:2

Idag började jag och kollegan våran 4 veckors "diet" 5:2 metoden. Vi börjar med "fastedag", måndagar och torsdagar blir det fasta för mig. Fastan innebär att jag bara ska äta 500 kalorier den dagen. Jag har överlevt dagen 😀. Ska äta dagens sista kalorier strax, det blir ett kokt ägg. I morgon får jag äta "normalt" igen vilket är ca 2000 kalorier, men jag tror snarare att det blir närmare 1500. 


Även idag var det en härlig sommardag.  Tråkigt att sitta inne på kontoret, men sånt är livet när man har ett sånt jobb. Men det är jäkligt Nice när det är vinter istället.  

Efter jobbet gick jag, My och Ellen till Tornparken. Ellen åkte kana och lekte. Det finns en stor och fin plaskdamm som hon badade i. Jag har lekt där själv när jag var liten. 

Just nu håller familjen på att bygga ihop PAX garderober från IKEA. Jag ligger i sängen och läser och passar Ellen. Hon har somnat så det är inte så jobbigt, hahaha. 

Idag beställde jag utematgrupp till landet. Har kostat 22995:- och det var 30% rabatt. Det kommer att levereras ut till landet. 
Nu är det bara två solsängar som vi ska ha till bryggan kvar. Har sett en modell på Bahaus som jag gillar. Finns bara 4 kvar så jag hoppas vi hinner köpa. Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback