Strax läggdags

Snart ska jag lägga mig för natten. Hoppas att jag kan somna. Ibland har jag svårt att sova, speciellt de dagar jag känt mig låg. 


Har hållit mig hemma hela dagen, inne, bortsett från att jag suttit på balkongen och fikat. Vädret har varit toppenfint så en dag inne är egentligen helt galet när det är helg och jag är ledig. Men, jag har inte orkat att lämna hemmet. 

På eftermiddagen hjälpte jag My med att städa köket. Hon har också monterat lite av inredningen i mina garderober.  Jag är väldigt tacksam för det hon gör  ❤

Gubben kom hem ikväll från landet.  Vi var barnvakt till Ellen då My skulle äta middag i stan med några gamla klasskompisar.  

Jag har legat på soffan ikväll. Läst, kollat på tv och bara försökt vila. Jag försöker ladda inför kommande vecka med jobb mm. Som det känns nu så skulle jag bara vilja vara hemma och ta det lugnt, hämta krafter och motivation. Men piskad utav Luther, som jag är, så står jag i givakt i morgonbitti redo att fullfölja mina plikter oavsett hur jag egentligen känner mig. Är det något jag är bra på så är det att stänga av och bara köra på som om allt är 100% på topp. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback