Söndag

Undrar om jag håller på att bli sjuk? Känner mig trött i kroppen, rivig i halsen, kliar i ögonen och halsen. Småsnorig är jag också. Vill helst bara ligga i sängen. Så det är precis vad jag och Ellen gör just nu. Hon kollar på sin favoritfilm, Megamind, och jag försöker läsa lite men har svårt att fokusera. 


My håller på att storstäda köket. Hon har också packat ihop all sopsortering och lagt in det i bilen så det bara är att åka till återvinningen med det. 

Igår väckte Ellen mig redan vid sju på morgonen. Vad är det med småbarn och helgmornar? På vardagarna får man knappt liv i henne vid klockan åtta och hon är supertrött. Så kommer helgen och ungen är uppe före tuppen! Bara att gilla läget och gå upp. 

Blev ett besök till gamla hemkommunen igår. Jag och Ellen hämtade My där som hade sovit över hos sin kusin. Vi passade på att äta och fika på centrum.  Jag fixade också fötterna där.

Helgen har varit lugn. Vädret omväxlande med lite regn och sol. Ny vecka i morgon. En vecka till med full personalstyrka innan sommarsemestern sätter igång. Själv jobbar jag på hela sommaren. Är ledig på onsdag i alla fall. Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback