Söndag

Sov länge idag, tror att jag verkligen behövde det. Har sovit oroligt och drömt mycket. Jag gillar inte att drömma för det tar mycket energi och jag blir sällan utsövd efter drömnätter. 


Känner mig väldigt låg idag.  Kan inte sluta tänka på våra fd grannar som misste sin 22 åriga son i förrgår i jordskalvet på Kos. Hörde kyrkklockorna ringa nyss i Sundbybergs kyrka....det kändes fint och meningsfullt. 

Jag som tycker mitt liv tidvis är upp och ned och att jag aldrig hittar tillbaka till mitt gamla jag som var fyllt med energi, skratt och glädje..... Inser nu vilken bagatell mitt liv är jämfört  mot de orättvisor personer i min närhet fått genomlida. Allt för många unga personer har för tidigt lämnat jordelivet och lämnat sina familjer, vänner i fruktansvärd sorg och maktlöshet. ..... Mitt liv känns, med tanke på detta, väldigt skonat trots det jag genomgått. 

Jag ska försöka rycka upp mig idag och få något vettigt gjort fast att jag helst bara sitta i min stol på balkongen och blicka mot skogen.  


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback