Natt till lördag

Klockan har passerat midnatt och det är nu lördag. Jag har precis lagt mig. Har haft en rätt så stillsam kväll hemma framför Tv:n. 


Idag var vi inte många på kontoret och färre är vi nästa vecka då fler kollegor går på semester.  Det är verkligen tyst på jobbet, men på ett sätt rätt skönt också. Avundas lite dom som gick idag på 3 - 4 veckors ledighet. Det ser ut som om dom får bra väder dessutom.  Det är faktiskt första sommaren på 17 år som jag inte har semester. 

När jag kom hem idag så satte jag igång att städa och tvätta. Vill inte vakna upp på lördagen till ett kaos. Jag röjde en hel del men lämnade köket åt de andra i familjen. Dom började att fixa men måste blivit avbrutna för det hände inte mycket mer i köket.  Nåja,  dom får fixa det i morgon. 

Ser fram mot dem väntande sovmorgonen.  Bara hoppas att Ellen inte är uppe före tuppen den här helgen också.  Skulle vara skönt att få sova till åtminstone 9. 

För övrigt i helgen så är det kalas i morgon eftermiddag för min yngsta systerdotter som fyllt 18. På kvällen är det dessutom fest hos grannen som fyller 30 på söndag. 

Söndag blir till att vila. Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback