Migränanfall

Har legat me migränanfall från tidigt på söndagsmorgonen till på eftermiddagen idag måndag. Så sjukt jobbigt, inga mediciner hjälper. Känns som huvudet spricker och ögonen trycks ut. Migränmedicinen jag har knockar mig på alla sätt UTOM att lindra värken i huvudet. Det är ikväll som först som värken är över och sviterna efter medicinen släppt taget om min kropp. I morgon räknar jag med att vara återställd och på benen igen.


Vi är nu i juli månad. Fortfarande har den "riktiga" sommaren inte visat sig. Undrar om det blir någon....eller om jag helt enkelt får vänta tills jag ska vara en månad i Thailand i januari. 

Ikväll skruvade My ihop garderober till mitt sovrum. Nu står dom på plats. Bara inredningen som ska sättas in och dörrarna ska hängas på. Härligt,  nu har vi 5 garderober! Från början fanns bara en liten klädkammare i My's rum. Ytterligare 3 garderober ska köpas och monteras i hallen. 

Jag är nu inne på tredje veckan med 5:2 dieten. Det går bra. Idag var "fastedagen" ganska lätt eftersom jag ändå inte var speciellt hungrig pga migränen.  Jag märker redan skillnad på kroppen. Midjan känns tightare. Jag vill gärna gå ned ca 10 - 12 kilo. 
Till hösten tänkte jag gå ett 10 veckors program på iForm gymmet med individuellt träningsschema och kostplan. Man jobbar med träningscoach en gång i veckan och däröver tränar man själv. 

Nu regnar det hör jag, ganska mysigt att somna till. Hellre regn på nätterna än dagarna! Lite åska under natten är extra mysigt. 

Skriv inläggstext 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback