Lördag

Morgonen började med en del regn och det kändes väldigt osäkert ifall det skulle bli sol som prognosen visat. Vi hade tur! Det blev sol och omkring 23 grader.  


Vi har varit på landet hela eftermiddagen och åkte hem som först vid halv åtta i kväll.  Mina svärföräldrar och mina föräldrar var över på fika. Även några av grannarna kom och fika. 

Det blev mest slappa för mig idag. Rätt skönt det med. Hade i förmiddags en enorm energi och var rejält taggad på att fixa hemma. Sätta i inredningen i sovrumsgarderoberna och få in kläder mm på sina platser. Men eftersom vi blev kvar längre än planerat på landet så blev det inte av. Får se hur det blir i morgon. 

I kväll fick vi väldigt tråkiga nyheter. Den svenska unga man som i går avled i samband med jordbävningen på Kos var våra fd grannars son. En jämnårig vän till vår dotter som vi bodde grannar med under 16 år. Jag finner inga ord och jag lider med hans föräldrar, bröder, släktingar och närstående. Jag kan inte ens i min fantasi sätta mig in i deras tragedi.  Sedan jag fått veta detta i kväll har jag knappt kunna koncentrerat mig på annat än att tänka på hans familj. Vila i frid A 💙💙💙💙 All styrka till din familj ❤❤❤❤

Avslutar med några bilder från idag. Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback