Äntligen

Det har varit galna dagar. Kroppen värker.  Jag är psykiskt och fysiskt utmattad.  Nu är vi nästan klara med flytten.  Bara lite småsaker kvar innan vi skriver på papperna och överlämnar nycklarna. 


I morgon är det måndag igen. Helgen har känts lång men antagligen för att jag jobbat och slitit med flytten 15 timmar per dygn. 

Måste verkligen sova nu.


Packa, packa, packa

Idag fortsätter jag att packa ned hemmet. Men först ska jag fika och relaxa. Det är sjukt mycket kvar. Men idag är jag mer taggad och mår bättre än igår. Så förhoppningsvis blir det en hel del gjort idag. 


I går vaknade jag med migränanfall och var sängliggande till klockan 13. Sen var jag som en zombie med nerverna utanpå, tokstressad och på gränsen till nervsammanbrott.  Trodde nästan att jag skulle få ett slaganfall av all stress och att inget fungerade som tänkt. Ändå lyckades jag bli klar med vardagsrummet,  våra tre Billy vitrinskåp med alla glas mm och ekskänken och dess innehåll. 

Lördagskvällen låg jag mer död en levande på soffan framför mellan.  Sen somnade jag.  Väcktes kl sex i morse av Ellen som ville titta på film. Hon somnade som tur var om och jag sov till strax innan nio. Sedan dess har jag bara tagit det lungt och samlar energi till dagens arbetsbörda vilket är att fortsätta packa. Det är 9 dagar kvar till överlämning.Fredag 😁😁😁😁😁😁

Äntligen fredag! Längtat 😁 Jag är så trött och sliten men har verkligen inte tid att ta hänsyn till det just nu. Tiden är knapp,  väldigt knapp! Helgen som kommer måste jag verkligen utnyttja maximalt.  Ber till högre makter att jag ska hålla mig på benen och att inget oplanerat inträffar.  Nu gäller fokusering till 200%. 


Trots tuff belastning just nu måste man avsätta någon timme åt belöning.  My och jag har varit ute och ätit gott ikväll.  Vi var på Fondue Boden.  Jisses vad gott! Ahhhh matkoma deluxe.  Vi hade bokat redan för tre veckor sedan det är svårt att få bord. 

Det blev inte så sent ikväll och vi var hemma från stan redan till åttatiden. Hade planerat en lugn kväll med tidig sänggång. Dock visade det sig att det var full rulle hemma hos oss när vi kom hem. Och det är det fortfarande.  Jag har nu lagt mig fast klockan inte ens är tio. Men kroppen skriker efter sömn och vila. Hoppas jag kan somna trots fullt hus här hemma.  


Alla hjärtansdag

Har haft en bra dag. Intressant också. Halva arbetsdagen var jag och några kollegor på ett av våra andra kontor. Vi fick en introduktion i ett system som vi vill lära oss mer om. Jag är väldigt nöjd med det jag lärde mig. 


Efter jobbet har jag packat en del. Fem flyttkartonger med kökssaker.  Det är bara en del av allt men jag får fortsätta någon annan dag. Är i alla fall nöjd med det jag gjort. 

I morgon kväll måste jag åka till nya bostaden och fixa en del saker.  Renoveringen där går framåt. Nu har gubbarna börjat med badrummet. Det ska bli skönt när det blir så pass klart att vi kan börja flytta över möbler.  

Nu är det dags att lägga mig och varva ned så jag kan, förhoppningsvis,  somna inom kort. 


Handarbete i tvsoffan

Rastlösa händer behöver sysselsättning.  Strumpstickning är den perfekta lösningen! Just nu är ett par herrsockor på gång. Storlek 42-43. Det är ingen beställning så om du vill köpa dem så varsågod 😀


I morse vaknade jag omk halv nio. Låg i sängen och fikade till det var dags att lyssna på Melodikrysset vid tio. Idag var jag ensam vid köksbordet.  Familjen var trött. 

Har plockat och fixat en del idag.  Två släpkärror med kartonger, utemöbler mm har körts till förrådet.  Jag har tvättat och sorterat en hel stor IKEA påse med strumpor. 

La ut våran bäddsoffa som jag hade i hobbyverstaden. Fick den såld och bortförd direkt. Toppen bra! 

Vi beställde Pizza till hemkörning ikväll och till tv gott fixade familjen ost och charkuteribricka. 

Nu ska jag och My kolla på tredje delen av  Innan vi dör.  Jag passar på att sticka på sockorna. Äntligen helg!

Herre jisses vad den här arbetsveckan har känts lååååång! Men nu är det äntligen helg. Helgen är planerad till att börja förbereda inför flytten.  Imorgon ska jag börja packa och köra iväg en del saker till magasinering.  Vissa saker kan vi inte ta med när vi flyttar för tillfället som tex cyklar, utemöbler, bildäck och en hel del annat. 


Ikväll har vi bara tagit det lugnt vid tv'n.  Jag har stickat lite på ett par raggsockor.  Vi kollade på SVT Play på den svenska thrillerserien, Innan vi dör. Det är bra. Har vara sett två delar ännu. Vet inte hur många delar det finns. 

Klockan är bara 23 men jag tänkte lägga mig. Vill komma upp i skaplig tid i morgon. 


Nedräkning

Förra gången jag presenterade nedräkningen här var det 77 17. Nu är det BETYDLIGT färre dagar! Lätt stressande med tanke på allt som skall hinnas med innan. Fokusera och ANDAS! 


Ikväll kom jag hem i tid. Röjde av lite snabbt och där efter blev det slappa vid tv'n med familjen.  Skönt att unna mig en slappar kväll. 

Nu är det dags att sova. Ny dag i morgon och den blir lååååång.


Mycket nu

Usch vad tiden bara rinner iväg. Det är bråda dagar nu. Inte många dagar kvar på den här månaden nu. Har inte börjat packa ännu.  Blir nästan mörkrädd när jag tänker på det. När jag inte jobbar så har jag massor att göra i nya bostaden.  Det är mycket kvar där som måste bli klart innan flytten.  


Är trött och sliten.  Inte konstigt med tanke på all stress inför flytten. En vecka efter flytten får jag i alla fall vila i två veckor. På en sandstrand ☉🏖🏊

I morgon har jag en lång arbetsdag. Kan bli så att jag inte slutar förrän vid åtta på kvällen. Beror lite på om det flyter på utan problem. 

Jag längtar verkligen efter lugn och ro.  Sova ostört.  Få känna mig utvilad.  Trots att jag precis haft helg och två dagar ledigt är jag tröttare än någonsin. Fattar inte hur jag ska orka ta tag i en ny vecka. Blääää

Godnatt 😴😴😴


Serie kväll

Jag har blivit tipsad att kolla på en ny svensk serie som går på SVT, "Innan vi dör". Tänkte kolla ett par avsnitt innan läggdags. 
Sant 😁😁😁