Måndag

Idag var det många som kom tillbaka till sina jobb efter sommaren. Verkar även som många skolor börjat sin hösttermin också. Det märktes i trafiken i morse. Det var mycket bilar kring skolan här vid oss. 


I morse var jag rejält trött och hörde inte klockan. Som tur var väckte My mig. Jag hade verkligen kunnat legat i sängen hela dagen. Det är faktiskt så som i stort sett min helg såg ut. I lördags lämnade jag inte hemmet på hela dagen. Gled runt i pyjamas hela dagen i någon form av utmattat halvsovande tillstånd. Så här fortsatte det en bit in på söndagsförmiddagen då jag bara var tvunget att städa upp hemma. På eftermiddagen tog jag mig ut med familjen för att spela minigolf i Väsby.

Idag var det inte lika stressigt på jobbet. Jag har hunnit med lite av det som blivit liggande sedan förra veckan. Hoppas på att vara ikapp senare i veckan. 

Ikväll var jag hos en granne på planeringsmöte inför villaägarföreningens årliga grillfest i skogen. Jag är med i festkommitén. Min uppgift är bl a att köpa in alla tillbehör till grillningen dock inte köttet.  Det är på lördag eftermiddag som festen ska vara. Håller tummarna för fint väder.

Det börjar bli time för att förbereda för läggdags. Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback