Utvilad

Hela påsken har i stort sett gått ut på att vila och göra så lite som möjligt.  Fredagen hade jag besök av min bästa vän. Vi gick ut på promenad med Ellen.  Det var inte något mysigt promenad väder precis.  Kallt, lite blåsigt och till råga på allt började det snöa!! Nåväl vi kämpade på runt sjön, matade fåglarna och gick vidare till kyrkogården. Som belöning blev det mousserande vin, lasagne och vitlöksbröd när vi kom hem. 


Även söndagen festade vi till det med ett enklare smörgåsbord med påskmat. Snaps, lite vin och en avec. Glass, strutar, grädde, maränger,  marshmallows, banan och diverse sorter strössel blev en efterrättssuccé 🖒🖒🖒 Med på vårt lilla party var, förutom My, Ellen och jag,  mina föräldrar och två systerdöttrar. En mycket trevlig söndag som fick ett bra betyg.  

De övriga utav påskens lediga dagar har gått till att se första säsongen på fyra olika serier. Jag törs knappt räkna HUR många avsnitt det genererat.... En del säsonger har haft 10 avsnitt...😲😲

Idag var det tillbaka till jobbet och förhoppningsvis vettiga och humana rutiner. Man tappar lätt greppet utav att vara hemma för länge. I alla fall jag.

Vaknade i morse till ett vitt landskap med vägar lika blanka och hala som skridskobanor.  Tackar mig själv nu att jag INTE tjatade till mig däckbyte innan gubben reste bort. 

Den senaste tidens oönskade nederbörd i form utav snö fick mig att tappa tron på våren... Längtan efter att få resa bort igen blev för stor så jag bokade en resa idag. Visserligen åker jag inte förrän i slutet av maj. Med mig som sällskap har jag min äldsta systerdotter. Vi ska till San Agustin på Kanarieöarna.  Har aldrig varit till Kanarieöarna tidigare så det ska bli roligt.  

Dags att lägga mig nu. Nattinatt 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback