Regn och rusk

Vi har verkligen aprilväder! Sol, regn, snö, blåst..... Vart är våren? Man vet ju inte hur man ska klä sig. Igår hade vi i Sundbyberg toppenfint väder. Jag lyckades hitta flyttkartongen med ytterkläderna och jag kunde få fram en vårjacka.  I morse var den perfekta men i eftermiddag längtade jag efter min dunjacka. Blir spännande och se vad som gäller i morgon. Dunjacka eller vårjacka?!


Helgen som var blev stillsam.  Vi fixade en del hemma. Träffade också en vän som vi fikade med inne i Sturegallerian. Eftersom söndagen bjöd på så fint väder så passade jag på att tvätta sovrumsfönstret.  Alltså....jisses....jag är höjdrädd och sovrummet ligger en trappa upp men också ovanför källartrappan så från utsidan är det 3 våningar upp. Där hängde jag med överkroppen utanför, knästående på fönsterbrädan för att nå utsidan av mina tre fönster. Fy...F A N.... Försökte inte titta ner och samtidigt låtsas att jag tvättade fönsterna i min gamla lägenhet som låg på bottenvåningen.  

Efter jobbet idag åkte jag till Väsby för att fixa naglarna hos Sosso. Som vanligt är jag nöjd. Naglarna var så galet långa, nu har vi kortat dem ganska mycket. Blir mycket lättare att knappast på tangenterna nu.

Ikväll ska jag försöka sova i tid, dvs nu då klockan är tio.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback