Avrundar helgen

Helgen över lika fort som den kom. Vi har hållt på att fixa hemma med lite av varje,  bl a köket. Tyvärr han vi inte med allt som vi planerat. Det har ju blivit ganska många timmar framför tv'n och de direktsändningar som sänts ang fredagens fruktansvärda attack inne i stan. Ofattbart,  men också något som funnits i någonstans i bakhuvudet att en dag händer det något. Jag ska inte ta upp det mer här nu. 
 
I morgon, den 10 april, är det exakt 7 år sedan jag skrev mitt första blogginlägg här. Mycket har hänt under dessa år. På gott och ont. Jag är ledsen att jag senaste året inte skrivit lika mycket som förr. Men ibland finns inte tid att hinna. Jag har också efter mina långa sjukdom, som jag numera är frisk från, biverkningar och sviter i form utav att jag ofta blir trött, får migränanfall och stundom känner mig urlakad.  Jag har genom de senaste åren varit tvungen att prioritera det som varit det primära i livspusslet. Mycket har jag varit tvungen att välja bort. Men nu när vi flyttat och jag slipper resvägen till och från jobbet så spar jag en hel del tid. Mitt hem är hälften så stort nu som innan vilket leder till att det blir enklare att ta hand om städning mm. Min häst är ute på foder så timmarna i stallet är ett minne blått. Min dröm är nu att komma igång med träningen igen. Tappa några kilo, få kondition och på köpet energi och ork. 
 
Veckan som kommer är kort, arbetsmässigt.  Tre och en halvdag ungefär.  Sen är det påsk och jag har 4 hela dagar ledigt. Håller tummarna för sol så jag kan gå några härliga vårpromenader runt sjöarna. 
 
Klockan är över elva och jag ska sova. Har blivit med bettskena och vi är inte riktigt vänner ännu. Hoppas jag somnar så jag slipper ligga och irritera mig på obehaget utav skenan i överkäken. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback