Hjort & Rosenfeld

 
Ingen har väll missat att jag älskar böcker i alla dess former. Bokform, e-bok, ljudbok. Mestadels blir det e-bok och ljudbok. Detta pga att jag numera alltid läser/lyssnar via Storytel. Det jag gillar med Storytel är att jag kan lyssna men även också läsa samma bok - inte samtidigt. T ex lyssna på mobilen när jag gör saker och sen läsa via plattan om jag bara vill liggai soffan. Där jag slutar lyssna i mobilen kan jag läsa vidare på plattan för Storytel koomer ihåg bokmärket. Fiffigt, eller hur!! 
 
Just nu har jag maraton läst/lyssnat på Hjort & Rosenfelda deckarserie om kriminalpsykologen Sebastian Bergman. Riktigt bra! Det gjordes faktiskt 4 tv filmer av de första böckerna. Dom finns att se på SVT Play. Rolf Lassgård spelar huvudrollen. Kan rekommendera filmerna. OCH även böckerna.
 
Bildresultat för sebastian bergman böcker
Den sista boken i serien heter "De Underkända"
Bildkälla: Storytel

Regn och rusk

Vi har verkligen aprilväder! Sol, regn, snö, blåst..... Vart är våren? Man vet ju inte hur man ska klä sig. Igår hade vi i Sundbyberg toppenfint väder. Jag lyckades hitta flyttkartongen med ytterkläderna och jag kunde få fram en vårjacka.  I morse var den perfekta men i eftermiddag längtade jag efter min dunjacka. Blir spännande och se vad som gäller i morgon. Dunjacka eller vårjacka?!


Helgen som var blev stillsam.  Vi fixade en del hemma. Träffade också en vän som vi fikade med inne i Sturegallerian. Eftersom söndagen bjöd på så fint väder så passade jag på att tvätta sovrumsfönstret.  Alltså....jisses....jag är höjdrädd och sovrummet ligger en trappa upp men också ovanför källartrappan så från utsidan är det 3 våningar upp. Där hängde jag med överkroppen utanför, knästående på fönsterbrädan för att nå utsidan av mina tre fönster. Fy...F A N.... Försökte inte titta ner och samtidigt låtsas att jag tvättade fönsterna i min gamla lägenhet som låg på bottenvåningen.  

Efter jobbet idag åkte jag till Väsby för att fixa naglarna hos Sosso. Som vanligt är jag nöjd. Naglarna var så galet långa, nu har vi kortat dem ganska mycket. Blir mycket lättare att knappast på tangenterna nu.

Ikväll ska jag försöka sova i tid, dvs nu då klockan är tio.