Pysslig lördag

ÄNTLIGEN....Har jag fått ork att få upp julpyntet. Inte allt men det får duga och jag är nöjd. 


My och två av hennes kusiner har varit superduktiga idag. Dom har lagt in två sorters sill. Löksill och whisky lingonsill.  Dom har lagt in gurka, kokat knäck, kola, ischoklad och polkabräck med vit- & vanlig choklad.  My har malt högrev som i morgon skall kryddas och rullas köttbullar på. My har även hunnit baka supergoda saffransbullar i förmiddags.  Jag är så tacksam att jag har så driftiga och duktiga tjejer.

Själv har jag tillbringat förmiddagen på soffan med migränanfall. Sen så har jag hjälp till lite i köket. Och så har jag ju pyntat och småröjt lite.

Kusin Hanna har fixat mina ögonbryn också i kväll så nu är dom snygga igen. Hon är grymt skicklig! 

Jag har hjälp båda mina systerdöttrar med armband som dom pysslat ihop ikväll. Det är julklappar som dom ska ge bort. Armbanden blev jättefina. Dom är inte riktigt färdiga men jag ska avsluta dem. Det är låsanordningen som är lite klurig så jag lovade att fixa dem. 

Under dagen idag fick morfar vakta Ellinore så vi skulle få arbetsro hemma. Dom har haft jättekul och varit och lattjat på Lek & Bus. Ellen verkar jättenöjd och morfar ser rätt trött ut, haha.

Skönt att det är söndag i morgon. Även om jag personligen inte utfört så mycket så är jag rätt trött. Mina migränanfall tar enorm mycket av mina krafter och efteråt är jag trött och sliten som om jag varit på ett ansträngande träningspass efter en tuff arbetsdag. Märkligt, med tanke på att jag vid anfallet bara kan ligga orörlig. 

Vad som händer ikväll lär inte bli så värst mycket.  Läsa tror jag, det känns mest lockande. Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback