Nyårsafton

Så var årets sista dag här. Hoppas på att 2017 blir ett bättre år än vad det här har varit. 


Idag började dagen med migränanfall och jag fick sitta i duschens varma strålar i över en timme innan det lättade och jag kunde hålla mig upprätt.  När anfallen är som värst kan jag inte ligga eller stå. Bara sitta ihopkrupen under hett vatten. Skönt att det blev bättre för jag hade dagen fullplanerad. 

Har städat större delen av dagen. Haft tvättstugan också. Jag är långt ifrån klar. Vardagsrummet,  båda badrummen och hallen är kvar. Det tar sin tid att städa 5 rum och kök på 150 kvadrat. 

Har lagt mig på sängen en stund. Behöver slappna av ett tag. Jag ska inte städa mer idag utan tar det i morgon. 

Lite senare ikväll ska vi ut och äta en bit. Resten av kvällen blir stillsam. 

Önskar ett gott slut och ett gott nytt år 🍾🍾🍾🍾🍾🍾🍾

Mellan jul & nyår

Nu är det bara några dagar kvar på året. Jag har inte planerat något för nyårsafton.  Jag orkar inte så mycket just nu och vill helst bara vara hemma i lugn och ro.  


Igår när jag kom hem från jobbet gick jag raka vägen och la mig fast klockan bara var halv sex. Sov till 21:30, tittade på tv en timme och la mig sen igen och sov till i morse. Tror att jag verkligen behöver det just nu. 

Idag efter jobbet gick jag på thaimassage och fick ryggen uppmjukad.  Jag hade fullt med knutar och musklerna och lederna var stela och ömma. Nu är det betydligt mycket bättre. 

Ikväll ska jag tillåta mig att vila igen och inte göra något mer än kanske läsa och slumra.  

Två arbetsdagar kvar innan helgen och ledigheten, längtar redan.


Juldagen

Vi hade en bra julafton här hemma. Tomten kom på besök också till allas glädje 😀🎅❤ Ellinore var modig och kramade på tomten. Hon fick massor av julklappar.  Som enda barnet så kan man lungt säga att hon blev rejält bortskämd! 


Idag var jag helt utmattad när jag vaknade så jag bestämde mig för att sova en stund till. Vaknade klockan 12. Fortfarande helt slut mentalt och fysiskt.  Vi skulle ha gäster klockan två som ringde återbud. Det var nog egentligen tur för jag har legat på soffan hela dagen och inte gjort nått. Tror att jag behövde det. Pressen och stressen har varit ansträngande sista veckorna.  

Nu tänkte jag lägga mig och läsa en stund. Sen blir det nog till att sova hyggligt i tid. I morgon ska vi riva köket i nya bostaden.