Risig

Är inte riktigt pigg för tillfället. Är hemma från jobbet resten av veckan för att vila upp mig. Hoppas att jag är piggare på måndag igen.
 
Igår blev det inte riktigt som planerat för min lediga dag. My var riktigt krasslig så vi var tvugna att åka till Danderyds sjukhusmed henne. Vi blev där till långt in på eftermiddagen då vi till slut fick åka hem efter diverse undersökningar och åtgärder. Idag är hon mycket bättre och är på benen. Skönt att det inte var något allvarligt. 
 
Jag har sedan i morse inte gjort så värst mycket. Betalat räkningar och åter igen konstaterat att man ser bottenskrapet på bankkontot. Blääää.... Men allt blev betalt och även Thailandresan är nu betald. 
 
Ska strax ta mig ned till centrum. Måste hämta ut mina mediciner. Har varit utan allergimedicinen för nässelfebern i ett par dagar nu så det börjar kännas i huden. Det kliar.....
 
Just nu är det väldigt tyst och lungt hemma. My är ute med Ellinore och det är bara jag och katterna hemma. Det är bara radion och ventilationen i huset som hörs. Väldigt ovanligt för hos oss är det annars livat och ljud. Men jag brukar ju inte direkt vara ensam hemma under dagtid vanligen så det är ovant för mig, 
 
Bild från idag. Ellinore tycker att Edit ska dela gröten med henne :) 
 
 
 
 
Lämna kommentar publicerat i Allmänt
Taggar: barnarn, mormor, kärlek, gulleunge, gröt, katt, edit,