Nu är dom hemma

Äntligen är dom hemma. My, Ellinor och Robin. Jag har längtat så mycket efter dem. Nu känns det som om vi kan börja den nya fasen i vårt liv.  Nästa stora förändringar blir flytten.  Ser fram mot det. Ska bli skönt när det är klart och vi är installerade. 
 
Nu ska jag sova,  klockan är mycket. 

Nöjd med dagen

Är nöjd med det vi gjort idag även om vi inte hann med allt.  Berodde nog på att vi låg kvar i sängen och glodde på tv tills 12. Vaknade vid 9 och hade en galen huvudvärk, igen. Var tvungen att överdosera med värktabletter,  4 stycken 500mg innan det släppte.  
 
 
Vi åkte till Mio för att kolla på en kontinentalsäng som vi såg på annons.  11995:- istället för 26995:-. Dom hade ett begränsat antal.  Tyvärr hade dom inte fått ut visnings exemplaret i butiken. Vi får åka förbi i veckan.  Kolkade på soffor också. Nu har jag hittat en som jag gillar.  Det lutar åt att vi köper den. Vi hittade också en fin garderobsvägg till Mys och Robins rum. Nu är det bara sängbord, vardagsrums bord,  tv bänk, lampor, gardiner, mattor och en del andra småsaker som vi ska titta efter.  Vi ska bara ta med några få möbler från huset. Matsalsbord, skänk, bokhylla och kontorsmöbler. Resten köper vi nytt. 
 
 
 
 
Blev lite rensning här hemma idag. Badrum, tvättstugan och ganska mycket i vardagsrummet. Per satte upp nya vägglampor i hallen. Dom gamla var fula. Vi hittade snygga för under hundringen på Bahaus. Blev ett rejält "lyft" för hallen.  Nu ser man bra.
 
 
På Jysk köpte vi badrums prylar.  Ny tvättkorg bland annat.  Köpte också en korg som vi fyllde med SPA tillbehör.  
 
 
 
Imorgon eftermiddag ska jag klippa mig,  äntligen.  Är ovårdat långhårig med tanke på att jag vanligtvis har en kortklippt frisyr.  Blir tokig när luggen hänger i ögonen och sidohåret kliar i öronen.
 
Hoppas att My, Robin och lilla Ellinore kommer hem i morgon från sjukhuset.  Längtar efter att få hem den lilla familjen.  Jag har köpt hem blöjor och lite prylar och fixat ordning i tvättstugan. 
 
 
Nu är klockan ganska mycket och jag måste sova.  Ska lämna bilen på service tidigt i morgon. Sen är det bråttom till jobbet med kommunala färdmedel. Har morgonmöte som jag inte kan missa.
 
Nattinatt. Zzzzzzz 

Lördagkväll

Har varit en lång dag. Började redan strax efter sex i morse då jag gick upp för att åka till stallet.  Därefter blev det tillbaka hem för frukost.  Systerdotter,  Nina, klev in genom ytterdörren vid åtta. Vi la oss i varsin soffa och spelade Wordfued och Texas Hold'em. 
 
Under eftermiddagen har vi röjt garaget på en massa skräp.  Per körde tre vändor med släpvagnen till återvinningen.  Vi ska fortsätta i morgon.  Just nu känns det som det inte finns något slut på allt som måste fixas, och tiden blir allt knappare. Det är bara att bita ihop och fokusera.
 
Nu ska vi slappa i soffan med film, vin och Ben & Jerry glass.  
 
I morgon när vi vaknar har gått in i sommartid :)