Sista fredagen den här månaden

Så var helgen äntligen kommen. Fredagen är snart slut, bara en si så där 40 minuter kvar innan det tickar över till lördag.  Ligger ensam på soffan framför tv'n.  My och Robin har lagt sig.  Per är i Sundsvall och kommer hem igen på söndag kväll. Själv ska jag faktiskt också bädda ned mig strax.  Klockan är ställd på 06 : 00.  Ska till stallet och släppa ut hästarna och morgonfodra. 
 
I morgon ska jag åka till Gnesta och hämta kissebebisen ♥♡♥♡ Ska bli intressant och se vad katterna hemma kommer att säga ☺ Dom är ju ifs vana vid andra katter.  Lilla Kingston,  Mys kompis katt, är ju här igen.  Denna gång stannar han i två veckor.  Det funkar bra med honom och våra. 
 
Det ät alla helgona helg. Är väl förberedd med snask, haha...flera KILO! Ikväll har vi "bara" haft två pårigningar på dörren. 6 utspökade totalt. Bus eller godis? Frågade vad buset innefattade, dock hade dom glömt att planera det. Nåja, dom hade tur för snask fanns ju 😀 Kanske det kommer lite fler besökare i morgon annars får vi käka godis i dagar här hemma.  
 
Lite ledsen att jag inte har haft tid eller ork att halloween pynta hemma.  Jag brukar vara rätt bra på det. Men vår långa semester gjorde så att prioriteringen av saker blev annorlunda i år. 
 
Måste verkligen försöka städa i helgen.  Nu har till och med Per ruttnat på att det ser ut som ett slagfält hemma.  Han vill knappt åka hem efter jobbet på kvällarna.  Äntligen så har han kanske insett hur jag har känt det i alla år .... ont i magen varje dag på väg hem från jobbet bara för att jag visste att nästa "arbetsskift" som ALLT- I-ALLO i hemmet skulle hålla mig syssesatt tills läggdags.
I och för sig så var det bara en bråkdel så katastrofalt stökigt som nu. När jag ser mig omkring hemma nuförtiden så är det väldigt svårt att förstå att det här hemmet har varit pedantisk välstädat och rent tidigare. Men jag har inte ork att klara av det. Jag gör tafatta försök ibland men det går inte ens några timmar så är det lika jävligt igen.  Jag tror att det måste ske ett familjeråd snart innan huset klassas som hälsorisk. 
 
På måndag ska jag börja jobba på 75% efter att jobbat halvtid sedan maj förra året.  Då blir det verkligen mindre tid till att sköta hem, familj och häst med allt vad det innebär.  Kommer bli väldigt tufft om jag inte får uppbackning från familjen.  
 
Nu måste jag lägga mig så jag kommer upp i morgonbitti.  
 
Kanske ngt för mig?!

Snart helg

Har kämpat på under veckan för att komma tillbaka i vardags rutinerna igen.  Har varit lite småsvårt. Trött på dagarna, svårt att somna på kvällarna och kan ligga vaken in på småtimmarna.  Hungrig på de allra konstigaste timmarna på dygnet. Dessutom har det blivit middag ute på krogen två gånger denna vecka.  Stall och intag av hästarna.  Det har som sagt varit svårt att få in en rutin som inte är så energikrävande.  
 
Alla helgona helgen står inför dörren. I år har jag faktiskt inte förberett något 😯 Har helt enkelt inte fått tider att räcka till. 
 
I morgon är det kortdag på jobbet, dag före röd dag.  Om jag kommer kunna gå tidigare vet jag inte. Det är månadsslut och vi är kort om folk så det återstår och se hur pass mycket det blir att göra.
 
My och jag ska ut och rida i skogen i morgon när jag kommer hem från jobbet. Jag har inte ridit Tösen på en månad så det ska bli jättekul.  Hoppas det blir fint höstväder i morgon och under helgen. 
 
På lördag har jag utsläpp i stallet mellan klockan 6 och 7 på morgonen så sovmorgon = tji fick jag.  Ska också hämta lilla kissebebisen på lördag. Längtat! Så spännande och få hem henne ♡
 
Klockan är 23 nu och jag ska försöka....!!!!......sova! 
 
 
En kommentar publicerat i Allmänt
Taggar: Kattungar, katt, kitten, main coon, kärlek, love, päls, gosig, mjuk, husdjur

Hemma

Så var jag hemma i Sverige igen.  Känns väldigt konstigt.  24 dagar går snabbt fast ändå känns det länge,  haha... Det har varit en fantastisk semester på alla sätt.  Hoppas nu att jag är uppladdad för en mörk och lång höst/vinter. 
 
Tror My tyckte det var rätt skönt att vi kom hem. Lite har hon nog saknat oss. Presenterna uppskattades av såväl My som systerdöttrar. 
 
Just nu har jag svårt att hitta ro till att sova. Sov nästan hela resan över Atlanten till London eftersom vi flög nattetid från Miami. Efter att ha kommit hem har jag känt mig aningen över speedad.  Blir nog ett piller som sömnkamrat. Det är ju måndag och arbete i morgon.  Bara att köra igång på rotmos.  
 
Kommande dagar hemma blir till att röja upp hemma.  Ska också försöka hinna med att rida. Till helgen ska jag åka och hämta lilla kissebebisen 😍
 
Nu ska jag läsa ett tag innan jag ska sova.