Måndag

Tror det är första gången på länge som jag verkligen räknat ned kvartarna innan jag skulle gå hem för dagen. Längtar så sjukt mycket tills på lördag då vi sticker till New York i en vecka!!! Fattar inte att det bara är fem dagar kvar, whhiiii!!

Nu har jag skrivit kom-i-håg listor på vad jag inte får glömma att packa. En del saker måste jag också fixa innan lördag. Så klart har jag bokat in klippning och färgning i morgon och naglarna på onsdag. Vill också hinna med att åka förbi mamma & pappa innan jag reser. Ikväll ska jag kolla upp att de få kläder jag ska ta med är rena. Blir väldigt lätt packning dit. Desto mer på vägen hem, antar jag. Kan inte bestämma om jag ska ta med två väskor (en stor med en mindre inuti) eller om jag ska köpa en ny där. Måste i alla fall köpa en ny innan jag åker för jag saknar en väska med schyssta hjul, typ 4 st 360 graders hjul. Lättare att rulla när den är tung. Får åka till Rusta och kolla. Behöver inte vara något avancerat, bara den har hjulen och att den väger lite. Totalt får jag ha 23 kg per väska. 

Jisses vad jag har bränt mig i solen under helgen. Vårsolen är farligt stark. Man glömmer lätt det när luften inte är varm. Nåja, det lägger sig nog snart och då blir det en mer "piggare" look :) 

Ikväll ska jag med My till stallet. Hon ska ut och rida med tjejerna igen. Jag har städvecka i stallet så jag passar väl på att städa under tiden. Måste göra räkningarna också ikväll. Har inte haft ork under helgen att ta tag i dem. Nu får Per hjälpa mig i kväll. Vi få allt under kontroll innan jag reser. 

Väntar

Sitter och väntar på My som är ute och rider med stallgänget. Planen var att jag oxå skulle ridit med men vi insåg att det skulle bli en häst själv kvar. Det är ju inte så bra. Istället stannade jag kvar i stallet.

I morse var jag uppe före tuppen. Hade utsläpp i stallet kl 7. Och med tanke på omställningen till sommartid så var ju min kroppsliga klocka bara 6. Men det gick bra trots knackig nattsömn då huset var fullt med ungdomar som gick och la sig strax innan jag gick upp.

Efter stallet i morse passade jag på att sova någon timme.

Även idag var det toppenfint väder. Satte mig ute i trädgården och fikade och läste. Njöt av solen och värmen :)

Ikväll ska vi kolla på film och bara relaxa. Ny arbetsvecka väntar. Måndag till torsdag, ledig fredag och på lördag ...... då är det äntligen dags. Tjohooo

Lördag på landet

Sitter ute i solen det är soligt och varmt vid husknuten. Per är i full gång med motorsågen och fäller gamla äppelträd.  
 
Egentligen borde jag engagera mig i uppröjningen här på tomten. Det ser verkligen ut som de där provisoriska lägren som polisen hela tiden måste avhysa. MEN jag orkar faktiskt inte..... Har känt mig ganska trött senaste tiden och har vilat mig därefter.  På lördag ska jag ju resa och behöver mina krafter då. 
 
Igår efter jobbet var jag iväg på en timmes ridtur i skogen med Tösen.  Underbart skönt, fridfullt och avkopplande.  Hon var lite stökig och bångstyrig först. Men jag var stenhård och visade vem som bestämde.  Hon gav upp och fick inse sig besegrad. Sen gick sen väldigt bra :)
 
Jag ska åka hem snart. My och jag ska ta en ridtur i eftermiddag. Vi ska låna ponnyn i stallet idag och i morgon. Hon som äger den år borta över helgen och ville gärna ha hjälp med ridningen.  Det är roligt att rida ut tillsammans.  Vädret är ju perfekt för skogsritt.