Sista måndagen i september

Jisses vad september fullkomligt rasade i väg.  Kan knappast påstå att jag tagit vara på sensommaren och första höst dagarna.  Det är som om jag varit i dvala och precis vaknat upp. 
 
Har precis kommit hem från jobbet. Ska vila ett tag på sängen. Är gräsligt trött i huvudet. Ska vara i stallet senast fem och ta in dem och fodra.  Hinner slumra ett tag innan :) Sen har vi dessutom kvällsskiftet då det är fodring någon gång mellan 19 och 21. Hade tänkt att rida men jag orkar inte det idag,  såvida jag inte blir super alert helt plötsligt. 

Hemma pyssel

Vi kom hem från landet vid lunchtid. Under förmiddagen packade vi en hel släpkärra med sånt som ska till soptippen. Kylskåp, tvapparater, lampor, elektronik, massor av kartonger, byggplast, färgburkar mm mm mm. Under veckan så ska vi åka och tömma. Känns bra att få bort allt innan snön kommer. Vi kommer behöva köra en vända till.
 
Äter en sen lunch nu ensam. Per har åkt till kontoret för att jobba.  My ligger vid tv'n.  Jag tänkte göra ett ryck hemma medans jag har energi. Diska, tvätta, plocka upp allt som ligger på golven runt om i huset. Om jag orkar ska jag rasta slangsnoken en vända.  Måste fixa räkningarna i dag också,  har inte kunnat det tidigare.  
 
Har kvällsfodringen ikväll. Men det är ganska snabbt gjort. Mata, fylla på vatten. Vår stalltjej har varit där idag och mockat mm så det slipper jag. 
 
 

En trevlig kväll

Precis kommit hem efter en trevlig eftermiddag och kväll i stan. Vi började eftermiddagen på Djurgården där vi gick på Cirkus och såg SPÖK. Den var bra. Lena Philipsson, Sussie Eriksson,  Loa Falkman, Måns Zelmerlöw med co gjorde en bra och kul show.  
 
 
 
Efter teatern gick vi till restaurang Hasselbacken och åt middag. Tre rätters middag. Toast skagen, varmrättsbuffė och avslutades med citron cheescake. Supergott! 
 
 
 
Vi åkte ut till landet efter vi varit i stan. Sjutton vad nära det är och fort det går att åka hit. 18 minuter från Djurgården. Närmare hit än hem till vårt "riktiga" hem.
 
Nu har vi tänt en brasa på björkved. Korkat upp en flaska vin och relaxar vid tv'n.