Söndag

Låg länge i innan jag ens orkare kliva ur sängen idag. Morlande leder, händer, fötter, fingrar i stort sett alla böjbara leder. Det är inte direkt jättevärk utan mer som kraftlöshet, känns svullna och lite lätt ont. Kroppen vill helst förena sig i ett med madrassen, liksom flyta ut. Nåväl, tillslut tog jag mig upp och då märkte jag att jag håller på att bli förkyld så det kanske är därför som jag känner mig lite ur led.

Tog med kaffe och yoghurt ut i trädgården. Det är sol och omkring 12 grader. Utemöblerna står inte i solen just nu så jag picknickar direkt på altangolvet :)

Ska åka till stallet idag. Fixa lite i nya, mocka mm. Sen tänkte jag börja städa ur i gamla. Tömma boxen på torv. Sen vid tillfälle dammsuga och skrubba hela boxen. Städa ur skåp och göra rent på logen. Har egentligen 2 månader på mig eftersom jag har uppsägningstid. Men får vi tag på ny boxhyrare så vore det praktiskt om allt är klart.

Ikväll ska vi ha stallmöte på nya. Ser fram mot det och få träffa de andra som är uppstallade. Efter det ska jag över och kvällsfodra på gamla. Tyvärr har jag min stallplikt kvar i två månader :( Per och My kommer få hjälpa mig en del (hoppas jag iaf) för jag kommer inte orka det själv.

Blev inte någon övernattning på landet den här helgen som planerat. Jag kom hem så sent igår eftet flytten och Per hade jobbat hela dagen och var trött. Istället bastade vi och sen låg vi i sängen och tittade på film.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback