Snart ledig!

Längtar efter helg nu! En dag kvar, sen så...två dagar ledigt :) Har "ledigt" från stallet också för en gång skull. Ska bli så skönt. Jag kommer att tillbringa hela helgen på landet. My får vakta hus och passa katter. Kusinen kommer och sover över med en kompis så My blir inte själv.
 
Har en plan på att måla i vardagsrummet på landet i helgen. Rolla väggar och tak. Måla fönsterkarmar och lister. Skulle vara trevligt att få ett rum till klart. Efter det är det hallen. Har en idé redan för den. Vita väggar, en svart fondvägg och svart klinkers. Har hittat en gammal koffert på verandan på landet som jag ska måla vit och sätta på ben. Ska sy en dyna till den och så kan man använda den som förvaring / sittplats i hallen. Dammsugaren kommer att få bo i den :) Har ju ingen städskrubb.
 
Idag har det varit en fantastisk höstdag. 13 grader varmt och sol. Tyvärr blåsigt. Lite tråkigt att de flesta löven redan ramlat av för det hade varit en praktfull dag annars.
 
Per är på avstämningsmöte med sina kollegor i kväll. Dom skulle inta Skybar på Victoria Tower. Haha... undrar hur MYCKET jobb det kommer att bli :))) Tror mer på att han kommer hem gående på hörntänderna.
 
Idag släppte vi in Tösen i stora hagen igen efter nästan 2 veckor i sjukrutan. Hon tyckte nog det var skönt att få röra sig mer fritt och med kompisarna. Hon är mycket bättre nu och hältan är nästan obefintlig.
 
Glöm inte att du kan gå in och rösta på mitt kök! Såg att det ligger på 3:e plats idag. Vill upp till första igen, vill vinna!!! Skulle vara nice och sitta där sen i mitt renoverade kök och tänka att så här fint har jag för att mina underbara läsare har sett till att jag vunnit :) För att rösta så rulla ned till gårdagens inlägg med köksbilden.
Tack tack
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback