Uppehåll i regnet

Äntligen är det uppehåll i det ihärdiga regnvädret. Mulet men bättre så än massa regn.

Vi är i Trosa, åkte hit i går på kvällen. Tog nästan 2,5 timmar hit istället för ca en timme. Vi åkte kvart i sju på kvällen för att slippa fredagsköerna. Istället var det värre än vanligt. Anledningen var en vägskada vid Södertälje. Ett körfält öppet av tre :( Inte konstigt att det var komplicerat att ta sig fram.

Idag spelar gubbarna slutspelet i deras lilla "Golfgubbe klubb". Så det är ju tur att det blev uppehåll i vädret. Prisutdelning och korvgrillning sker hos oss efteråt. Jag har fixat förstapriset. Satte ihop en korg med lite smått och gott. Sen har vi fixat tröstpriser också så alla får något :)

Åker hem till Stockholm ikväll. Vi ska på smyginvigningen på nya Friends Arena i morgon. Rundvandring och show mellan 13:30 - 17:00. Kommer bli sjukt mycket folk!

Just nu sitter jag..ok fuskar ... Orkar inte ligga och stå hela tiden. I alla fall, sitter i soffhörnet och skriver här, käkar bilar, dricker cola, glor på tv och relaxar. Har legat ned hela dagen. Är ganska jobbigt att ligga hela tiden. Men när vi har minglet här efter golfen så ska jag hå omkring och skaka liv i onda leder.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback