Första dagen

Första dagen snart slut av mina fyra veckor mental och fysisk återhämtning. Det har varit en bra dag. Mått bra men oerhört trött TROTTS att jag inte gjort många knop idag.
 
Låg i sängen till tiosnåret. Vaknade visserligen när Per gick upp och slumrade sedan bara lätt fram till tio. My började tolv idag så när hon gick upp så tyckte jag att jag också sovit klart. Hon kom med en kopp kaffe till mig så jag skulle vakna till.
 
Körde My till skolan....fast att jag inte ska.... Men nåja, det var ju vid halv tolv så det var ju inte så att jag behövde kliva upp klockan sju precis så jag tyckte att det var ok att köra henne idag.
 
Mediterade (minfulness övning) i 20 minuter när jag kom hem efter att kört My. Brassade lite lunch efter övningen. Gjorde äggröra, bacon och vita bönor i tomatsås.
 
Solen sken och det såg härligt ut så jag bestämde mig för att ta en timmes promenad. Tyvärr var det skitkallt och blåsigt och jag hade inte så varma kläder på mig så det blev bara en halvtimmes promenad i maklig takt runt området. En sträcka på 2,6 km.
 
Hämtade upp My vid skolan klockan 14,30. Sen blev det fika vid köksbordet samtidigt som jag bläddrade igenom en jättehög med reklam.
 
Det jag gjort utöver mina "ego" timmar har varit att portionera och packa om det kött vi köpte i helgen och stoppat allt i frysen. Skulle gjort det igår med Per men han orkade inte det då och idag jobbar han till 22 så jag var tvungen att fixa det så det inte skulle bli liggande. Medans jag fixade det så gjorde jag en kålsoppa. Väldigt lätt att göra. Bara att koka vitkålsbitar i en kastrull med lök, palsternacka, kålrot, buljong, öl, lite soya, ljus sirap, kryddor & lagerblad. När vitkålen är mjuk tar man ur allt utom vitkålen och spadet. Kryddar på och tillsätter mer sirap efter smak. Sen trycker man ut små bitar ur färsk fläskkorv (rå i ring) som man formar till små bollar. Soppan får koka vidare på svag värme tills korven är genomkokt. Det går lika bra att använda färsk köttkorv. Jag tycker personligen att fläskkorven tillför mer smak i soppan.
 
Käkade middag här vi 18 tiden själv.. :( My som inte gillar kålsoppa hade ätit innan och gick sen ut för att täffa en kompis.
 
Nu har jag precis duschat och satt på mig kalasdräkten. Ska strax lägga mig på soffan och titta på tv. Invänta My och Per.
 
I morgon är det terapigruppen. Ska bli kul, längtar till att få träffa tjejerna i gruppen. 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback