Avrundning av helgen

Några timmar kvar på den här helgen. Fort övergången även denna gång. Varför kan inte helgerna vara lite längre? Tycker två dagar återhämtning är för kort. Tur att man inte lever på den tiden då en arbetsvecka bstod av sex dagar arbete och en dag ledigt. Så finns det ju dom som gillar att jobba jämt, vilket är helt okej för mig. Men sjlv skulle jag föredra någon dag till ledigt.
 
Vad vi pysslade med i går eftermiddag har jag ju redan skrivit om men efter att vi lämnat mässan/mötet tog jag och My tunnelbanan till St Eriksplan där Per kom och hämtad oss. Pga halvmaran i stan så var det begränsad framkommlighet så vi fick ta oss till områden utanför löpområdet. När vi ändå var i Vasasatan så kom vi på att vi skulle äta tidig middag i stan och då gå på Fodueboden på Vanadisvägen. Jag har varit där en gång och det är trivsamt och gott! Bra priser också. Tyvärr var hela stället abbonerat :( Typiskt den gången som hela familjen var i stan för en gång skull. Det får bli en annan gång. I stället får vi titta på några bilder från internet :)
 
 
 
 
 
 
Vi åkte till Scandic Hotell Infra City istället och käkade middag. Kalasgott! Per och My käkade en 3-rätters sommarmeny (?) med toast skagen, oxilé med tillbehör och jordgubbar och glass. Jag fick Mys förrätt och sen åt jag deras hemlagade hamburgare med sallad. Efterrätt blev min favorit creme brulee, mums!!!  
Märkte idag när jag hittade kvittot att jag inte varit observant när jag betalade utan har betalt för 4 Mariestad öl!! Som vi inte har druckigt. Ringde dem idag, det är bara att komma dit och hämta slantarna. Skönt, det är service!
 
  
Bilder från internet.
 
Foto
Foto av Per
 
Vi var hemma strax efter åtta och då belv det bara tv häng. Körslaget hade precis börjat så vi tittade på det och efter det såg vi komedin Förtrollad innan det blev dags för att inta lopplådan.
 
Vaknade vid nio i morse. Utvilad men kroppen var inte riktigt redo för att kliva ur sängen. Låg och tittade på TV4 morgonprogram i någon timme innan vi gick upp och kökade frukost.
 
Har inte gjort så mycket mer idag faktiskt. Hela familjen går fortfarande omkring i sina kalasdräkter (myskläder). Per håller på att mecka med några kablar. My sitter och letar resor och jag bara glider runt och inte gjör någo speciellt vettigt. Jo, jag har hängt tvätt... men mer är det inte. Har en ren maskin disk som väntar också men har inte "orkat" ta tag idet.
 
Måste en sväng till Solna och mata farmor & farfars katt. Dom åkte iväg i morse på en tur och ville att vi skulle mata Sessan.  Klart man ställer upp. Dom gör ju alltid det för oss.
 
Sista timmarna på söndagen blir till middag och tv/film. Vi ska laga spagetti och köttfärssås. Blev så sugen på det idag. Har köpt sådana där sugrörsspagetti! Eventuellt tittar vi på någon film ikväll eller så blir det Beck klockan 21 på TV.
 
Veckan som kommer har jag en del inbokat. Måndagen är det inget mer än att gå till jobbet. Tisdag har jag min terapigrupp och stallet. Onsdag ska jag på magnetröntgen på Sophiahemmet på morgonen och sen blir det ett par timmar på jobbet för att därefter träffa läkaren i terapiteamet på eftermiddagen. Torsdag möte på jobbet och på kvällen ska jag till Sanaa på ansiktsbehandlig. Har inte gjort någon behandling sedan i juli, tror jag det är... Det är verkligen dags!
 
Om jag ska summera helgen så har jag faktiskt haft ännu en bra helg! Två på raken nu! Fantstiskt, tänk om det alltid fick vara så. Jag har känt mig mentalt stark men kroppen är inte i samma goda hälsa. Jag blir väldigt lätt trött och för mycket måsten och andra faktorer som tar energi påverkar mig fortfarande negativt. Jag jobbar ju på att bli bättre och att få tillbaka min ork. Psykologen säger att det kommer att ta tid och att det är möjligt att vi måste vidta andra former av behandling för att jag inte ska köra slut totalt. Bl a kan det vara frågan om att jobba lite mindre ett tag.
 
Med tanke på mitt tillstånd i dagsläget är jag ganska glad att jag inte pluggar också som det var planerat. Jag kom ju inte in på kursen jag sökt utan hamnade för andra gången med reservplacering. Jag var ju superledesn över att inte kommit in. Men efter att börjat min terapi så inser jag att jag kanske inte hade grejat det eller så hade jag gjort det och dessutom jobbat men säkert kört slut på mig ännu mer. För jag har ju alltit varit sån att det jag beslutar mig för att göra gör jag och jag gör det med bravur och högsta betyg!
Så... idag... låg det ett mail i min inkorg från Högskolan i Gävle som meddelade att jag kommit in på min reservplats. Kursen började 4/9 och det innebär att det är några veckor att plugga i kapp. Jag tackade NEJ till platsen! Jag har insett mina begränsningar just nu. Hoppas att jag får en ny chans någon annan gång då mitt liv ser lite annorlunda ut.
 
Nu ska vi åka till Solna.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback