Äntligen fredag!

Regn och blåst, omkring 10 grader och det är riktigt höstväder ute = TRÅKIG svensk höst! Men det är ju väntat. Det skulle ju komma in något tiktigt oväder med mycket blåst och regn. Så skönt att man kan kura ihop sig hemma då. Levande ljus, god mat, ett gott vin och kanske en film. Får se hur kvällen artar sig :)

 

Har mestadels varit seg på jobbet idag. Vanlig åkomma för att vara fredag. Längtat hem mest hela dagen. Har känt en sådan där euforiskt rus över att det är fredag och att jag har två dagar återhämtning innan ny vecka drar igång.

 

Träffade Tina på lunchen. Vi möttes på Grand Garbo i Sumpan. Jag åt wienerschnitzel med pommes & bea. Shit... schnitzeln var stor som ett dasslock! Det var jättegott! Tänkte att jag som nu för tiden är så trött och som dessutom nästan svimmar efter lunch av utmattning kommer nog att hamna i jätte matkoman Hugo..... Men, faktiskt inte :)

 

My och jag har blivit medbjudna till något smink/parfym jippo/mässa i stan i morgon. Vi har tackat ja. Ska gå tillsammans med Tina & Annica och deras döttrar Mickis och Madde. Tror att vi kommer få några toppentimmar tillsammans med tjejerna :) Bäst att ladda kontot med lite cash, haha. In case of!

 

Ska bli så skönt att vara hemma i stan den här helgen. Det är jobbigt i längden att kuska iväg varje helg till Trosa, även om det inte är långt bort. Men det är så mycket saker omkring som alltid måste fixas inför en helg borta. Dessutom hinner jag aldrig med att fixa sånt som jag inte orkar på vardagarna.

Nu tar jag fredagsmys med familjen!

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback