Fredag lunch

15 minuter kvar på rasten. Mätt och belåten. Det blev rester från onsdagens thaiwok. Funkade lika fint idag som då :)
 
Är superkallt på kontoret idag. Fryser som en galning! Smörjer händerna hela tiden med handcremé för att få upp värmen i fingrarna. Huuu, svårt att tro att skulle jag bara ta och gå ut utanför huset så skulle jag istället smälta bort i värmen. Just nu klarblått och 25 grader i skuggan. Kanske det är tur att jag inte går ut och värmerupp mig. Skulle nog inte gå tillbaka in igen i så fall.
 
Vaknade i morse med sprängande huvudvärk och lite snorig. Det är troligtvis pollen i luften, för jag känner av i ögonen också. Huvudvärken är bättre nu i alla fall. Men det var riktigt jobbigt under förmiddagen. Tror att huvudvärken kan berott på att jag drömde ända fram till klockan ringde. Jag gillar inte att drömma i alla fall inte sådana drömmar som man kommer ihåg och är så djupt ned i när klockan ringer. Blir alltid lite avtrubbad och extra trött efter dem.
 
Så skönt att det är fredag! Ska nog stanna på SATS och köra konditions rehab på väg hem idag. Blev ju inte av igår. Måste få ihop 4 pass den här veckan, har ju avklarat två hittils.
 
Per & My kommer eventuellt hem ikväll och stannar hemma en natt. Kanske två, ifall My inte har något helgjobb inbokat. Jag har skickat meddelande till henne, men inte fått svar ännu.  I vilket fall som helst så måste Per i alla fall hem i morgon. Vår Mercedes är klar på servicen och ska hämtas och Porschen ska verkstadsteknikern fixa en instrumentlampa på samtidigt som Mercan ska hämtas. Och då måste vi ju vara två stycken som åker dit eftersom två bilar ska hem. Jisses vad jag har längtat efter att få åka cab, speciellt dagar som dessa :)
 
På återseende :)