Min måndag

Vaknade vid 6 i morse. Huvudvärk och totalt nockad :( Snoozade till 6,30 och tvingade mig ur sängen. Rygg, länd och höger ben värkte så jag trodde att jag skulle börja grina. Bara att bita ihop. Kom till jobbet till 8, det var ingen trafik så det gick smidigt och fort.
 
Vid lunch stack jag til Solna Centrum för att köpa present till mamma. Det blev badlakan och små handdukar. Alltid bra att ha och framför allt roligt när man har nytt badrum som dom har. Köpte några snygga gästhanddukar hem till oss också. Det var 30% rabatt på röda prislappar så det var ganska billigt :)
 
Hämtade thaiwok till lunchen. Kyckling i röd curry, gott! Räcker till ytterliggare en lunch. Bra, för jag hade egentligen med lunch idag men blev sugen på wok. Nu behöver jag inte tänka på lunchmat resten av dagarna :)
 
Efter jobbet åkte jag till mamma & pappa i Sumpan. Mamma fick sina presenter och blev jätteglad :) Sen åkte vi ned till Restaurang Boulevard för att äta. Jag fick nästan i mig ALL mat, haha... 200 grams Black Angust burgare med alla tillbehör plus pommes. Shiiiittt... magen stod i 4 hörn efter det! Vi åkte upp till mamma och pappa efter vi ätit och satt i trädgården och åt glass.
 
Åkte hem vid 19,30 tiden. Har precis fixat en tvätt och satt på en ny. Plockat fram kläder till morgondagen. Nu tar jag en kopp kaffe vid datorn. Är super sugen på ett glas vin faktiskt. Men ska avvakta tills Per kommer så får jag se om det inte är allt för sent för att knäcka en flaska tillsammans. Per & My är nog på väg hem just nu.
 
Köpte lite pyssel på Panduro idag när jag ändå gick förbi affären i Solna. Ska göra några armband.
 
 
      
 
 
I morgon har jag inget inbokat efter jobbet. Men kom på att jag är helt dagvild efter 11 dagar i Trosa. Har ju helt glömt bort att betala räkningarna. Måste ta tag i det i morgon!! Usch och fyyyy vad trisst :( Kräka trisst faktiskt!
 
Nu ska jag ringa mina kära familjemedlemar och se vart dom geografiskt befinner sig.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback