Jippi, nätverksmottagning !!!

Äntligen kom jag åt nätverket. Har inte kommit ut tidigare. Dessutom har My "surfat" slut på mina gig på mobilen så hastigheten är näst intill obefintlig på mobilen. Ingen idé att ens försöka sig på att blogga via den just nu. Tack och lov så är det ny månad snart och nya gig :)
 
Nu är det verkligen nedräkning på semesterveckan. Bara morgondagen kvar :( Känns så där faktiskt... Det tog ju säkert över halva veckan innan jag ens kände någon uns av ro i kroppen. Sen har jag haft jävligt ont i ryggen så det har varit svårt att koppla av i kroppen. Medicinen jag fick hjälper inte och just nu har jag fått citodon av en kompis. Men är försiktigt med intaget av dem eftersom dom inte skrivits ut till mig.
 
Vädret har varit bra i Trosa. Har haft besök sedan i torsdags av vänner. Vi har fått klart verandan, bara "kjol" kanterna kvar på verandan och en trapp :) Vi har satt upp paveljongen också. Blev jättefint. Ska ta några kort och lägga upp sen. Ska faktiskt passa på att köpa en rottinggrupp nu när det är REA. Kommer bli supercoolt med en sådan grupp i paveljongen.
 
I morgon far jag hem och det blir dags för Per att vara med My i Trosa några dagar. Han är ju ledig på måndagar. Jag längtar redan tills torsdag då jag är ledig igen :)
 
Nu vill My passa på att "interneta" medans vi har uppkoppling.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback