En snabbis i stan

Är hemma en snabbis i stan. Ska byta bil, den vi har haft i till Trosa är en företagsbil, skåpbil, som vi lånat för att vi transporterat så mycket virke ned till Trosa. Vi ska bygga en veranda så då behövde vi en bil att frakta med. I morgon, måndag, måste firmabilen vara tillbaka och därför åkte vi upp nu i kväll med den.
 
My passar på at duscha när vi ändå är hemma så då tittar jag in här och skirver ett par rader. Vi ska åka så fort hon är klar. Vilket hon nog är inom en halvtimme :)
 
Är ganska trött och sliten ikväll. Har rätt ont i ryggen/länden trots att jag medicinerat mig. Samma sak var det igår :( Det var bara de två första dagarna som medicinen hjälpte. Nu biter den inte. Får ringa läkaren och be om ngt annat helt enkelt.
 
Lär nog vara tillbaka i Trosa innan elva ikväll. Då blir det nog sängen direkt. My ska jobba i morgon och jag ska bara relaxa och vila. Läsa och inte göra ngt vettigt alls, haha.
 
Jag har fått tillstånd av My's kusin Vanja att visa bilderna på hennes tavlor och så snart jag kommer ut på nätet med min dator som är i Torsa (bilderna ligger på den bärbara PC'n) så kommer jag att lägga ut dem.
 
Här kommer i alla fall en av bilderna som jag tankat in i min mobil. Det är min favorit! Jag är galet kär i tavlan. Har bilden som bakgrundsbild i mobilen nu. Tavlan är ganska stor, den gick från taket ned till Vanjas säng och säkert 150 cm bred.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback