Ny vecka

 
Har har haft fullt upp hela dagen. Ganska mycket jobb plus måndagsfakturering. Jobbade till halv sex, men det jämnade ut sig eftersom jag kom senare.
 
Har varit hos Diana och fixat naglarna nu ikväll. Resultatet kan man se i inlägget innan :) Som vanligt är jag nöjd. Hon är så skicklig!
 
Väntar på Per nu som har kört My till Emelie i Vallentuna. När han kommer ska vi till korvmojjen... :O ..... Fick hem Sibyllakuponger så jag tänkte vi skulle snåla till det och äta 2 för priset av en, haha!
 
Hoppas på filmkväll sen. Vi hade filmkväll igår också. Då såg vi en film med Richard Gere och Martin Sheen. The Double. Den var bra.
 
 
Får se vad vi ska titta på för film ikväll. OM det blir så att vi ska se någon. Har ju inte kollat av med Per än om han har tid att titta på film.
 
På onsdag är jag bjuden på fotboll på Råsunda. Sverige mot Brasilien, eller...??? Har ingen koll... Jag är ju ingen fotbollsmänniska. I alla fall, Per har fått biljetter så han vill att vi ska gå. Ska bli spännande, haha.. Jag kommer antagligen inte fatta ett dyft mer än att det är bollen som ska sparkas på och då helst mot mål, haha!!!