Måndag vecka 34

Dags för vardagsrutiner igen efter sommalov och semester. My började skolan idag och jag börjar jobba full tid igen. Det är bara lyckosen Per som fortfarande har en hel del semester att ta ut!
 
Har precis ätit lunch. Det blev Sushi från Dizzy. Mätt och belåten. Jag brukar stå mig bra på Sushi och kommer nog bara att ta ett glas yoghurt vid 16-tiden.
 
 
Idag kommer jag bli kvar ett tag på kontoret eftersom jag har eftermiddags körning att ta hand om. Har jag tur så är jag hemma till sjutiden. Då kanske Per har fixat middag....hoppas jag i alla fall :)
 
Nu när hösten kommer och det blir kyligare på kvällarna är det rätt skönt att kunna sätta sig vid TV'n på kvällen och mysa. Det brukar alltid vara något somman kan se. Idag är det säsongsstart för flera program. Bland annat kommer nya avsnitt av Halv 8 hos mig. Det brukar jag kolla på om jag har tid. Såporna Färjan, Ensam mamma söker, Robinson mm har säsongspremiär också. Och så får vi inte glömma DALLAS såklart... Fast jag har ju redan sett första säsongen. Så har man inget annat att göra så finns det att alltid något att glo på.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback