Lunch

Gårdagens thairester är uppätna och jag vart galet mätt idag igen :) Skulle sitta fint med en siesta nu, Zzzzzz...
 
Regnar ute nu. Dagen började ju så fint. Hoppas det är övergående för jag har några timmar jobb kvar, sen börjar min 4-dagar-ledighet-period :)
 
Hann inte skriva något i går kväll. Efter jobbet åkte jag till SATS och körde 40 minuter kondition på lite olika maskiner. Efter det var det till ICA och handla middagsmat. Det blev hemlagad köttfärssås med spagetti och sallad. Middagen intogs dock inte förrän ganska sent för att jag var tvungen att fara till Vallentuna och hämta My. Vilket tog en bra stund då hon skulle hämtas på ett ställe och köras till ett annat för att sen skjutsa en kompis till ytterliggare ett ställe. Väl hemma igen satt Per i telefon och vi väntade med att äta tills han var klar. Då kom en kompis, Stefan, som tur var hade han inte ätit så han fick äta med oss.
 
Kom i säng rätt sent igår. Var superseg i morse och snoozade till över sju. Så jag kom inte till jobbet förrän halv nio. Får sitta kvar en stund i kväll istället om det behövs. Annars så har jag "plustid" sedan i måndags att nyttja.
 
Eventuellt åker jag och tränar efter jobbet idag med. Beror lite på vädret. OM det regnar så kan jag träna. Annars så måste jag klippa gräset hemma idag. Det är skyhögt! Ska även tvätta & diska och dammsuga idag. Det märks att hela familjen är hemma. Det blir stökigare fortare då. My har dessutom bakat i natt så det är en hel del disk.
 
I morgon ska jag på lunchdate :) Ska träffa en tjej jag inte sett på säkert ett år. Ska bli jättekul! Ser fram mot det.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback