Ledig torsdag

Vaknade strax innan nio. Tänkte ligga kvar längre men kände att jag inte kunde somna om och dessutom var jag utvilad. Somnade omkring ett så jag har sovit ca åtta timmar vilket är lagom för mig.
 
Det är aningen grått ute men varmt. Solen försöker tränga genom och jag tror faktiskt att den kommer att lyckas tids nog under dagen :) Det regnar inte och det är behaglig temperatur så det är okej.
 
Har haft en oro i kroppen de senaste dagarna. Kan inte riktigt sätta fingret på VAD eller VARFÖR :( Skitjobbigt när jag inte kan analysera mina känslor. Jag hoppas att det är en PMS svacka bara. Det kanske blir bättre med några dagar vila. Jag har varit ganska trött och sliten de här senaste dagarna.
 
Torsdag = ledig dag, sista lediga torsdagen & fredagen den här sommaren. Har varit sköt att bara jobba tre dagar i veckan. Tänk om man alltid kunde det! Fan vad nice det hade varit!!! Har börjat min torsdag med att hänga tvätt och satt på en ny. Vattnat blommor ute och inne. Ska klippa gräset om någon timme, vill inte göra det allt för tidigt i fall det finns semesterlediga grannar som ligger och sussar.
 
Lite senare idag ska jag ut och handla hem det nödvändigaste. Toapapper, schampo & balsam, mat till helgen. En dunk vin och några cider. Hade helst velat köpa vin på flaska, utan skruvkork!! Men det blir dyrare än en dunk. Får vänta med flaskor tills löning. Då ska jag köpa några till min vinsamling. Har hittat ett dunkvin som jag tycker är ok och som är prisvärt.
 
 
Måste lämna in My's iPhone på lagning också. Har fått godkänt av försäkringsbolaget att få den lagad. Hon har tappat den i backen och efter det så verkar skärmen inte fungera. Jag tackar mig själv som tog en självriskförsäkring för ett par år sedan. Batalar bara ½ självrisken, 750:- vid skada/förlust. Vilket vi tjänat på de gånger vi har tappat bort något eller fått en skada o dyl.
 
Har lite andra småsaker på min att-göra-lista också. Beställa terminskort till My bland annat. Skolan börjar ju på måndag igen. Tänk vad snabbt sommarlovet gick den här gången. Fast i och för sig så upplever jag att tiden rasar iväg över lag. Åren känns "kortare" nu för tiden. Undrar om det blir så när man blir äldre, att man tycker att tiden går fort?? När jag var mindre så var allt så mycket längre. Sommaren, vintern, loven, helgerna mm...
 
I går kväll var vi ju på Råsunda och såg matchen mellan Sverige & Brasilien. Jag är ingen fotbollsmänniska och har inte så stor koll på HUR spelet ska gå till mer än att man ska göra mål. Har alltid trott att fotbollsmatcher live skall ha läktarpublik som sjuder, kokar, att arenan ska gunga av ljud, liv och jubel. Jag måste säga att det kändes ganska lamt... Vid några tillfällen var det som om kortsidorna vaknade till liv. Vågen gick ett par varv runt men annars så var det rätt stillsamt. Vi kunde prata med varandra utan att behöva höja rösten och skrika.
Nu satt vi i och för sig på pressläktaren och det kanske är lite tystare där, jag vet inte. Franför oss satt press från Brasilen och kommenterade matchen. Flera gånger frågade dom oss om hur man uttalade vissa av de svenska spelarnas efternamn. Dom ville ha hjälp med namnen på kungen, drottningen och nya prinsen som var på matchen. Ett par gånger fick jag en mikrofon i ansiktet för att säga de allra svåraste namnen som presskillen inte själv lyckades uttala. Haha.... Jag undrar VART min röst hamnar någonstans i Brasilen!! Han tackade och bugade efteråt som om jag tillhörde hovet jag med, haha....
 
Då var klockan över tio, nu ska jag väll kunna klippa gräset i alla fall.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback