Fredag = ledig

Ledighetsdag nummer 2! Inte idag heller verkar det kunna bestämma sig för om det ska regna eller vara soligt. Så fort solen skiner och jag sätter mig ute .... då börjar det regna. Jag tar mina pinaler och går in .... då skiner solen igen. OM det bara kunde bestämma sig, suck. Det är inte speciellt varmt heller när solen försvinner.
 
 
På något sätt så känns det som att sommaren faktiskt är över. Det är stor skillnad från en vecka tillbaka. Då satt vi ute långt in på natten. Det var behagligt och helt ok. I går när vi satt ute var det rått och kyligt. Vi fick ställa värmelampan på bordet för att inte frysa. Även om det inte varit någon höjdar sommar och att den riktiga sommarvärmen aldrig visat sig så tycker jag att jag accepterar att det är på väg att bli höst. Ser fram mot murriga hemmakvällar vid tv'n med stickningen. Kunna känna att jag har tid att röja skåp och garderober och ta tag i andra sysslor hemma som man sällan gör. Dessutom så är det skönt att bara kunna få tillbringa helgerna hemma utan att behöva flänga runt. Jag upplever att jag är mer hemma på kvällarna. Det är som om när det är mörkare på kvällarna så är det mer naturligt att man är hemma kvällstid. Jag kan tycka att jag inte vill hitta på saker utanför hemmet om klockan till exempelt är åtta på kvällen. Det känns liksom "för sent". Men när det är vår / sommar, ljusare årstid, är det inte alls konstigt att hitta på något vid den tiden eller senare... Visst är det märkligt!
 
 
Idag är det som sagt fredag. Har haft två dagar med ganska mycket vila. Har endast småplockat lite och inte ansträngt mig speciellt mycket. Skönt! I går hade jag rätt ont i ryggen igen men idag är det bättre. Tog medicinen i tid i morse, tror att det hjälpte. Fredag är ju = fredagsmys. Haha... skrattar när jag tänker på mitt inlägg innan... Galet rolig bild, tycker jag :)
 
Hoppas på stabilitet i vädret snart. Vill gärna sitta ute och läsa under parasollet med benen i solen. Funderar på vad vi ska äta i kväll och ifall vi ska grilla eller något. Det var länge sedan vi gjorde grillspett! Det kanske skulle passa till i kväll.
 
Idag har Per jobbat hemifrån. Vi tog sovmogon till nio eftersom vi satt utte till ett i natt. Per stekte ägg & bacon medans jag röjde av lite snabb. Sedan dess har jag hjälp honom med lite pappersjobb och jag har ringt lite samtal. Nu ska han strax spela golf och jag tänkte titta på sista avsnittet av Dallas 2012.
 
Dallas 2012 kommer till Sverige senare i höst tror jag. Jag har fått de 10 första avsnitten som visats i USA av en vän. För mig som var en "Dallas-fan" så är det ju ett måste att se! Visst garvar man gott när en skruttig gammal JR står och käftar mot en ännu skruttigare Cliff, och hotar med stryk. Haha.... gubbarna skulle ju ramla bara man blåste på dem. Men de nio avsnitt jag hittills sätt har varit okej. Nionde slutatde så spännande att jag bara längtar efter att se det tionde. Vet inte om det kommer fler avsnitt sen eller om det här var en pilotsäsong för att stämma av intresset.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback