Sänglektyr

Det är dom här som gäller nu som sänglektyr.


Senaste dagarna

Vad har jag pysslat med de senaste dagarna då?? För jag har ju inte varit speciellt bra på att skriva på några dagar :(

Faktum är att jag har ”vilat” min hjärna. Har haft några svajiga dagar på många sätt. Ganska slutkörd, en dipp i det mentala, ont i kroppen och sviter från förra veckans förkylning men nu är det bättre. Har koncentrerat mig på att klara av jobbet och familjen först och sen valt att ta det lugnt med mig själv de timmar som blev kvar.

 

I tisdags började jag min terapigrupp. Tror att det kommer att bli bra även om det var rent ut sagt skitjobbigt mentalt första dagen. Att höra på de andra kvinnornas berättelser om varför dom liksom jag är där vi är idag. Usch… vart så ledsen och nedstämd… Men helt normalt enligt vår psykolog. Jag var helt förstör, avtrubbad, nedstämt, ledsen och gud vet vad hela tisdagseftermiddagen och kvällen. Sov superdåligt natten till onsdag och vaknade i ett vaccum med värk i varenda muskel. Mentalt piggnade jag på mig under dagen men kroppen värkte sjukt mycket! Så pass mycket att jag såg thaimassage (oljemassage) som enda utväg till att få ro och kunna koppla av. Vilket också hjälpte! Eftersom jag jobbar i Solna så letade jag upp ett thaiställe i knutarna. Hittade ett i Sona Centrum. Mysigt och trivsamt ställe. Fick en kanonskicklig massös. Kommer garanterat att gå dit igen och be att få henne. Hon hade styrkan att kunna ta i. Hon fick ut varenda knut i ryggen. Efteråt var jag som ny! 250:- kostade det, otroligt billigt. Vet inte om dom har kampanj just nu för på prislistan stod det 350:-.

   

Tillbringade 56 minuter i går kväll med Appel Supporten. Har ju problem med att få över musik & ljudböcker från iTunes biblioteket till iPhonen. Allt går över när jag synkroniserar men blir inte kvar i telefonen. Tyvärr kunde vi aldrig hitta felet :( Jag får övergå till plan B, ladda ned en ny iTunes, tömma ur telefonen och bygga upp ett nytt bibliotek och hoppas att det funkar. Går det inte så är det nog ett fel i telefonen och då får jag hitta ytterliggare en plan. 

I morse träffade jag naprapaten/sjukgymnasten på ”Sjukgymnastiken Birger Jarl”. Haha… trodde det var ett skämt först när jag steg in i ett av Östermalms ”fiiina” hus för att sen komma in i något som inte andats modernt sedan 70-talet, haha… Trodde Östermalm bara hade tjusiga saker. I tamburen satt väggfasta hyllor med cylinderrör i papp instuckna. I rören låg tygstycken i alla möjliga färger.  Under varje rör satt en bit maskeringstejp med handskrivna namn. Antagligen alla patienterna som går där. Troligtvis har nog jag fått mitt eget ”rör” med tygstycke i tills nästa vecka, haha… Dessa tygstycken används som liggunderlag på massagebänken mm. Well, well… i alla fall. Jag har ju blivit ”remitterad” hit från läkaren på Feelgood för att få en second opinion av min rygg. Har ju, som jag tidigare berättat lidit av värk i höger ryggslut, höger baksida av lår och vad sedan oktober i fjol. Trotts diverse behandlingar på Aktiv Rehab, där jag har min vanliga naprapat, så har jag inte blivit bättre. Vid sista läkarundersökningen i juli begärde jag en magnetröntgen för att utesluta vissa saker. Fick ingen röntgen utan sattes i ställer på Diklofenak, som enligt skriverier för några veckor sedan i pressen och i radion förkunnade som skadliga och farliga. Samtidigt som jag fick dem hänvisade läkaren mig till ytterliggare en naprapat, den jag träffade idag.

Från början (i oktober) trodde läkaren att jag led av ischias eller artros och bad mig vända mig till en naprapat och återkomma om jag inte blev bättre. Naprapaten på Aktiv Rehab har hela tiden misstänkt att det är muskulärt. Men efter att fått behandling i 7 månader utan resultat så började han tveka och bad mig gå tillbaka till läkaren och be om en magnetröntgen. När jag var tillbaka i juli så hävdar även läkaren att det är muskulärt och att magnetröntgen inte är ett alternativ. Som sagt, istället sattes jag på medicin och skickades vidare.

Min nya naprapat var väldigt skicklig! Hon konstaterade efter första undersökningen att jag har diskbråck!!! Det jag HELA tiden frågat om det kunde vara!!

 

Det som händer nu är:

 

*Inte sitta på tills jag ska tillbaka på torsdag nästa vecka. Med andra ord inte sitta på en vecka. Det är okej när jag kör bil, äter och går på toa… vilken tur…annars hade blivit problem. Som tur var har jag höj - & sänkbart bord på jobbet.

*Får inte böja kroppen framåt. Ska jag ta upp något måste jag huka mig och böja djupt i knäna.

*Ligga på golvet med knäleden i 90 grader när jag är hemma och tex ska titta på tv eller vara stillsam.

*Rulla ur sängen, inte sätta mig upp och kliva ur.

*Medicineringen ar stoppad och definitivt INTE Diklofenak. Alvedon på sin höjd.

*Ingen träning som påverkar ryggen med tunga lyft eller böjningar. Däremot gärna fler promenader utefter vad jag orkar.

 

Följer jag detta kommer jag att börja läka och bli bra tids nog. Med tanke på hur länge jag ätit medicinen nu så kunde hon inte riktigt bedöma HUR pass illa det är eftersom jag är ganska bedövad i ryggen när jag äter tabletterna regelbundet. Jag lär nog upptäcka snart hur ont jag har så snart jag fått ur allt ur kroppen.

 

Ja, vad säger man… Har jag inte nog ändå! Måste jag ha diskbråck OCKSÅ??

 

I morgon är det fredag igen. Ska bli skönt. Måste bara hitta på något att pyssla med, stående eller gående under helgen och något som inte är tungt.

 

Idag har det varit leverans av Glossybox :) Som vanlig bra prylar. Familjen praktiskt taget kivas om vem som ska ha vad, haha..

 

 

 

 

 

 


Undrar om...

... "mitt" tygstycke också fått en egen rulle att på i hos sjukgymnasten :)


Vart är jag???

Hmmm, har aldrig sett ngt liknande....
Blev skickad hit av min läkare på Feelgood Östermalm. Sitter nu på en ganska omodern sjukgymnastik klinik på Engelbrektsgatan. Trodde att Östermalm bjöd på "finare" / modernare ställen, haha....

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/1874127/images/2012/pic_503f0471ddf2b3391a000531.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/1874127/images/2012/pic_503f0473e087c36d350006f3.jpg" class="image">


Onödigt vetande...

Lillördag är en svensk benämning för den vardag som anses vare lite festligare och då man till exempel äter godis/snacks, en finare middag eller går på restaurang, dans eller bio. Ordet kommer ifrån piglördag, vilken inföll på onsdagar, det var då pigan enligt traditionen hade ledigt eftersom hon inte fick vara ledig på den riktiga lördagen.

Den vanligaste dagen för lillördagen att infalla på är onsdagen men även tisdagen och torsdagen förekommer.

 


Okej, jag vet!!

Har varit dåligt med inläggen senaste dagarna. Men det kommer!!
Ha överseende är ni gulliga ♥.
 
Kramen så länge
 
 

Köer

Hej höst, hej bilköer!


Åska, regn och hagel

Nu jäklar är ovädret över oss med besked! Regn, hagel och åska En blixt följdes av omedelbart nedslag. Måste träffat någonstans här i omnejden. Gick så snabbt att man knappt hann reagera.
Jag gillar sådanna här oväder förutsatt att jag är inomhus, haha... Men visst är det mysigt, speciellt nätter med åskoväder :)
 
Har jobbat i flera timmar nu med alla Per's papper, fakturor mm. Tror att vi har ganska god kontroll på allt nu. Vi ska bara producera någa fakturor sen avslutar vi för dagen.
 
Så fort vi är klara med papperna så ska jag hoppa i duschen. Tänkte att Per & My skulle få fixa middagen under tiden. Fläskkotletter med potatismos.
 
I kväll blir det filmkväll. Det går en film på 3:an klockan 21 som verkar bra och som jag inte kan minnas att vi sett.  Det slutar kvart över elva så det blir lagom att lägga sig förnatten då.
 
I morgon ska jag jobba igen. Känns oerhört bra! Konstigt nog så känns det som en nystart... Tror att sensommaren / hösten är en bra tid för att börja på nytt. Jobb & skola kommer igång efter lov och semester. Aktiviterterna börjar på nytt. I mitt fall ridningen :) Rutiner! Ordning & reda!
Jag ser fram mot att få spendera mer tid med min man. Han har sedan i januari jobbat sjukt mycket, 15-17 timmar per dygn. Helger och dagar som han egentligen skulle haft semester :( Men nu är det slut med det! Han inser själv att det är ohållbart, både för sin hälsa OCH sin relation till familjen. En jobb får INTE bli viktigare än det!
 
På tisdag börjar jag i en korttidsterapigrupp. 5 timmar varje tisdag i 15 veckor. Det kommer att bli intressant och säkerligen väl behövt för mig. Jag kommer att få träffa andra kvinnor i samma situation som jag. Ser fram mot det.

Första halvan på söndagen

En ganska regnig söndag faktiskt! Men inte så kallt, så om det börjar åska är det inte konstigt.

Sov läääänge idag! Ända till elva, fast att jag somna omkring midnatt. Behövde antagligen dom här timmarna sömn. Mår mycket bättre idag men är fortfarande ganska snorig.

Idag har vi en del pappersjobb hemma. Vi ska snart sätta oss med det så vi kan bocka av det från ATT-GÖRA-LISTAN. Sen så ska jag övertala Per att vi måste köra en snabbsväng med damsugaren. ”Råttorna” far i hörnen, det gillar jag INTE :( Vi ska packa om kött också.

Vi har köpt en massa fläskfilé, fläskkotletter och köttfärs i storpack till bra pris. Lika bra att passa på när det är billigt.

 

Oj, nu åskar det... Visste väll att det skulle komma! Det vräker ned också nu!

Ska ta en smörgås nu och börja med pappersjobben sen.

 


Dagens väder


Kräftskiva

Kräftskiva med grannarna :) Säkert omkring 40 personer och en jävla massa ungar! Kul att så många kom :) Började redan vid två med lekar etc. Vid klockan sex var partytält, bord och stolar på plats. Alla har med det dom ska äta och dricka. Vi hade Västerbottenoaj med crème fraisch, rödlök och svart & röd kaviar till "förrätt" sen blev det kräftor, räkor, ost, bröd och diverse tillbehör. Vitt vin såklart också :)

Det var en trevlig kväll, tyvärr lider jag av sviter från förkylningen så jag är rätt seg och har redan bäddat ned mig hemma.


Kan inte sova

Vaknade omkring åtta. Utvilad, kanske inte så konstigt så mycket som jag har vilat senaste dagarna. I dag verkar det som om det tröga i näsan flyter på ordentligt. Jag behöver inte ta sats varje gång jag ska snyta mig så att säga....Det kommer mer av sig självt, urk.. Däremot är jag mer irriterad i halsen och har torrhosta. Skitjobbigt eftersom det river och skapar klåda i halsen och i öronen. Är hemma idag med så jag har god tid på mig nu med helgen och allt att bli frisk.
 
Ska göra lite frukost nu och läsa DN.
 
 
 

Något bättre


Dagens diss

 

Stillsam dag

Har vilat och kurerat mig hela dagen. Fortfarande genom snorig och ont i halsen. Blir nog hemma i morgon med. Vill inte riskera att bli sämre.
 
Det är ganska tråkigt att ligga hemma sjuk :( Orkar inte göra så mycket, vilket i och för sig är bra då man BÖR vila och ta det lugnt. Har tagit PC'n till sängen och surfat lite i mellan åt och  precis sett gårdagens premiäravsnitt av Hollywoodfruar på TV 3 play.
 
Väntar på att Per ska komma hem. Jag har önskat mig pizza till middag, med massor av chili och vitlök. Det kanske rensar ur systemet, haha.
 
My har bakat kladdkakemuffins. Ska nog gå och nalla en från plåten :) Är ganska hungrig.
 
 

Sjuk :(

Är sjuk.... Hela huvudet äe stoppat med snor, så pass mycket att jag har en sprängande huvudvärk. Halsen värker och är svullen :( Hela familjen är krasslig. My är dock så pass mycket bättre att hon är i skolan och Per har tagit det lungt och jobbat hemifrån men efter att medicinerat sig så ska han ut och jobba. Jag har precis lyckats få i mig en kopp kaffe och två ägg. Ska krypa tillbaka ned under täcket och sova nu. Hoppas på att jag blir bra fort!
 
 

Ont i halsen...urk...

Har ont i halsen och är snorig. Det har blivit värre under dagen också. Usch, vill inte bli sjuk!!!! My har ju varit snorig och haft halsont sedan i söndags. Per har också ont i halsen och känner sig snorig. Hela familjen är med andra ord sjuka eller på väg att bli sjuka.
 
Just nu kokar jag spenatsoppa med ägg. Både jag och My kände för soppa, lätt att äta. Per har inte kommit hem från jobbet ännu men jag hoppas han är på väg.
 
Kommer inte bli så mycket roligare ikväll. Efter maten hoppar jag ned i sängen och försöker kurera mig. Har avbokat ridningen också, vilket var tråkigt eftersom jag längtat så mycket efter den. Men jag hade aldrig orkat det idag.
 
Förövrigt har dagen bara bestått av psykologbesök i morse och sen arbete. Det har varit ganska tråkigt väder fast det ser ut att bli en solig kväll.
 
Får se om jag tittar in något senare, beroende på hur jag mår ikväll.
 
 

Måndag vecka 34

Dags för vardagsrutiner igen efter sommalov och semester. My började skolan idag och jag börjar jobba full tid igen. Det är bara lyckosen Per som fortfarande har en hel del semester att ta ut!
 
Har precis ätit lunch. Det blev Sushi från Dizzy. Mätt och belåten. Jag brukar stå mig bra på Sushi och kommer nog bara att ta ett glas yoghurt vid 16-tiden.
 
 
Idag kommer jag bli kvar ett tag på kontoret eftersom jag har eftermiddags körning att ta hand om. Har jag tur så är jag hemma till sjutiden. Då kanske Per har fixat middag....hoppas jag i alla fall :)
 
Nu när hösten kommer och det blir kyligare på kvällarna är det rätt skönt att kunna sätta sig vid TV'n på kvällen och mysa. Det brukar alltid vara något somman kan se. Idag är det säsongsstart för flera program. Bland annat kommer nya avsnitt av Halv 8 hos mig. Det brukar jag kolla på om jag har tid. Såporna Färjan, Ensam mamma söker, Robinson mm har säsongspremiär också. Och så får vi inte glömma DALLAS såklart... Fast jag har ju redan sett första säsongen. Så har man inget annat att göra så finns det att alltid något att glo på.
 
 

Semester slut

Nu har jag haft mina sista dagar sommarsemester :( Tråkigt! Speciellt när det var fantastiskt högsommar väder under eftermiddagen idag. Vid 19-tiden hade vi fortfarande +25 grader! Det är nu som semestern skulle börjat istället, haha...
 
Vi har varit i Trosa under helgen. Åkte i fredags eftermiddag och kom hem till stan igen nu i kväll. Nina, My's kusin, åkte med oss i fredags och i lördags kom hennes kille ned också. Vi hade bokat stuga till dem.
 
I fredagskväll lagade Nina & My middagen. Dom gjorde jättegoda fetaostfyllda baconlindade kycklingfiléer med ris och sås. Efter det tittade vi på film och käkade godis.
 
I lördags kom en kollega till Per med fru & barn för att hälsa på, ta en fika och se hur vi har det i Trosa. Jag hade köpt en massa olika goda bullar på ICA och dom hade också med sig en massa godbitar så bullfatet var en jättebuffé! Käkade bullar så jag trodde jag skulle spricka! Ibland är det nice att få svulla bullar som en tok.
 
Lördagskvällen hade Per, My, Nina, Rille & jag kräft- och räkskiva. Massor av goda kräftor, räkor, ost, bröd mm. Det var skönt väder ute så vi satt i paveljongen och åt. Efter det så spelade ungdomarna spel och sen gick dom ut en sväng. Per var trött och somnade och jag la mig också hyfsat tidigt.
 
Det regnade kraftigt under natten till idag. Först trodde jag att det skulle bli dåligt väder idag men det visade sig vara fel. När vi gick upp vid 10 så var det varmt och soligt. Vi hade lovat ungarna frukost vid elva så vi fixade äggröra, bacon, smörgåsar med diverse pålägg, juice, oloka sorters kaffedrycker etc. Vi satt länge och njöt av frukosten.
 
Nina & Rille åkte hem vid 13 tiden. My gick och la sig. Hon var inte riktigt kry. Genom förkyld och ont i halsen. Typiskt med tanke på att skolan börjar i morgon :( Per och jag småpysslade lite, satt och läste och relaxade. Framåt eftermiddagen började vi förbereda för hemfärd. Städade och fixade. Väckte My vid 17 !! hon hade då sovit i 4 timmar!! Det var lite trafik hem trotts att det var söndag och då det brukar vara långa köer mot Stockholm från Järna / Södertälje.
 
Har packat upp här hemma under kvällen, förberett morgondagens kläder. Laddat en maskin tvätt som ska gå under morgondagens eftermiddag. Klocka är nu 21 och jag ska börja tänka på en tidig sänggång, tror jag... OM det inte blir en film först.
 
Veckan som kommer är första veckan på sex veckor med full arbetstid. 5 dagar i veckan igen.. Undrar om jag pallar. Har ju varit helt slut bara av att jobbat tre dagar i veckan. I morgon blir det sent hem också. Har några arbetsuppgifter som jag inte kan börja med förrän efter 15-tiden och dom tar några timmar, Eventuellt hinner jag hem till omkring sju. 
 
På tisdag börjar ridningen igen! Ska bli så kul! Har längtat efter att få rida! Hästarna kommer vara helt galna efter flera veckor på sommarbete. Det brukar alltid vara mindre kalabalik första ridveckan.
 
Tror att jag har ganska tom agende den här veckan faktiskt. Har inte kalendern framför mig, men kan inte minnas att det ska vara något speciellt. Ja... JO... Kräftskiva med grannarna ute på våra gemensamhetsytor på lördag såklart... Det får vi inte glömma! Så då blir det inget Trosa till helgen.
 
Jag säger god natt nu!
 

Luktärt

Luktärten blommar:)


Skön låt!


Sista lediga fredagen

Sista sommarsemesterdagen för 2012... :( Känns konstigt att inse att det inte blir någon mer sommarsemester i år. Fan vad deprimerande.... Nåja, jag har i alla fall varit ledig torsdagar och fredagar en längre tid + en hel vecka. Men ändå!!! Vill vara ledig mer......
 
Idag skulle Per ha haft semesterdag med mig. Men, som alla andra av hans utsprida semesterdagar måste han åka på jobb. Gahhh.... Tror inte den stackaren har haft många "helt" lediga dagar utan jobb eller arbetsrelaterade telefonsamtal! Ett under att han inte kraschat av utmattning när jag nästan gör det utav att han alltid måste jobba. Det stressar mig när vi inte får lugn och ro tillsammans och att vi aldrig kan koppla av utan avbrott från jobb och dyl.
 
Ömskar så innerligt att vi kunde resa bort en vecka, utomlands, och bara sola & bada, relaxa och umgås. Tyvärr har jag inga semesterdagar kvar och inte heller ekonomin för att sticka iväg så där imuplsivt. Ibland önskar jag att man var så pass ekonomiskt obehindrad att det gick att bara bestämma att ta tjänstledigt en vecka bara för att man känner för att åka iväg till värmen. Skulle vara ganska nice :)
 
Per började så pass tidigt i morse att jag ställde min klocka också bara för att vi skulle vara säkra på att han inte försov sig. Klockan ringde 5,30 och sen som extra försäkring 5,45. Jag somnade om men väcktes av Per's mobil vid 6,45. Han hade glömt mobilen hemma. Somna om och vaknade igen vid 8. Små slumrade till 9. Har plockat lite hemma. Bäddat & diskat. Fikar nu medans jag bloggar och ska kolla några internetsidor.
 
Det är varmt ute idag med. Grått och växlande sol. Hoppas det spricker upp idag. I går var det ju grått större delen av dagen och det kom lite regn i omgångar. När jag åkte ut och handlade igår på eftermiddagen var det +25 grader och mulet. Idag ser det i alla fall ut att kunna spricka upp. Just nu är det 21 grader varmt i skuggan.
 
Har fixat det mesta hemma så praktiskt taget skulle jag relaxa hela dagen hemma. Läsa, hobbypyssla, sova eller bara göra det som faller mig i smaken, haha. Men....jag blir rastlös bara för att jag VET att jag inte behöver göra något!!! OK, klart att det finns saker att göra hemma, det finns det alltid. Men känner inte för att rensa skåp, garederober och förråd precis. Det trevligaste OCH roligste skulle ju vara om Per kom hem och vi kunde hitta på något.
 
Igår kväll hade vi film och mys kväll. Det blev berlöningen för att vi gjorde ett ryck och fixade trädgården. Vi klippte gräset, röjde vildvin, fixade med blommor mm. Nu är baksidan fin! Som sagt, belöningen blev filmkväll. Jag åkte och hämtade hem mat från Tamarine som har jättegod thaimat. Tidigare under dagen hade jag varit och handlat vin på systemet till helgen plus att jag köpte en flaska som vi unnande oss fast det bara var torsdag. Det var ett väldigt gott vin. Lat42 Grand Reserva (12679), 89:-.Remmenderar det!
 
 
Filmen vi såg var åter igen en filmatisering och denna gång av Liza Marklunds bok Livstid. Vet inte vilken film det är nu i ordningen vi sett om karaktären Annika Bengtzon. Men det är säkert femte filmen, eller... Har tappat räkningen. Men dom är helt okej. Såg att det kommit nya Varg Veum filmer också. Gillade dem som gick för några år sedan så jag ska se dom nya. Norrmänen är bra på thrillers! En film som jag absolut ska se som just nu går på bio är Huvudjägarna.Det är en filmatisering från en bok av Jo Nesbø. Jag har sett trailern och filmen verkar ruggigt bra! Jag har aldrig läst några böcker från honom men ska nog göra det. Har sett att vi har många av hans böcker på jobbet.
 
  
 
Nu spricker det upp ute :) Jag ska passa på att sitta ute då!
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 

Take Away

Hämtar lite Thai käk på Tamarine :)


Trädgårds fixat

Nu är gräset klippt och vi har småfixat lite på baksidan.


Ledig torsdag

Vaknade strax innan nio. Tänkte ligga kvar längre men kände att jag inte kunde somna om och dessutom var jag utvilad. Somnade omkring ett så jag har sovit ca åtta timmar vilket är lagom för mig.
 
Det är aningen grått ute men varmt. Solen försöker tränga genom och jag tror faktiskt att den kommer att lyckas tids nog under dagen :) Det regnar inte och det är behaglig temperatur så det är okej.
 
Har haft en oro i kroppen de senaste dagarna. Kan inte riktigt sätta fingret på VAD eller VARFÖR :( Skitjobbigt när jag inte kan analysera mina känslor. Jag hoppas att det är en PMS svacka bara. Det kanske blir bättre med några dagar vila. Jag har varit ganska trött och sliten de här senaste dagarna.
 
Torsdag = ledig dag, sista lediga torsdagen & fredagen den här sommaren. Har varit sköt att bara jobba tre dagar i veckan. Tänk om man alltid kunde det! Fan vad nice det hade varit!!! Har börjat min torsdag med att hänga tvätt och satt på en ny. Vattnat blommor ute och inne. Ska klippa gräset om någon timme, vill inte göra det allt för tidigt i fall det finns semesterlediga grannar som ligger och sussar.
 
Lite senare idag ska jag ut och handla hem det nödvändigaste. Toapapper, schampo & balsam, mat till helgen. En dunk vin och några cider. Hade helst velat köpa vin på flaska, utan skruvkork!! Men det blir dyrare än en dunk. Får vänta med flaskor tills löning. Då ska jag köpa några till min vinsamling. Har hittat ett dunkvin som jag tycker är ok och som är prisvärt.
 
 
Måste lämna in My's iPhone på lagning också. Har fått godkänt av försäkringsbolaget att få den lagad. Hon har tappat den i backen och efter det så verkar skärmen inte fungera. Jag tackar mig själv som tog en självriskförsäkring för ett par år sedan. Batalar bara ½ självrisken, 750:- vid skada/förlust. Vilket vi tjänat på de gånger vi har tappat bort något eller fått en skada o dyl.
 
Har lite andra småsaker på min att-göra-lista också. Beställa terminskort till My bland annat. Skolan börjar ju på måndag igen. Tänk vad snabbt sommarlovet gick den här gången. Fast i och för sig så upplever jag att tiden rasar iväg över lag. Åren känns "kortare" nu för tiden. Undrar om det blir så när man blir äldre, att man tycker att tiden går fort?? När jag var mindre så var allt så mycket längre. Sommaren, vintern, loven, helgerna mm...
 
I går kväll var vi ju på Råsunda och såg matchen mellan Sverige & Brasilien. Jag är ingen fotbollsmänniska och har inte så stor koll på HUR spelet ska gå till mer än att man ska göra mål. Har alltid trott att fotbollsmatcher live skall ha läktarpublik som sjuder, kokar, att arenan ska gunga av ljud, liv och jubel. Jag måste säga att det kändes ganska lamt... Vid några tillfällen var det som om kortsidorna vaknade till liv. Vågen gick ett par varv runt men annars så var det rätt stillsamt. Vi kunde prata med varandra utan att behöva höja rösten och skrika.
Nu satt vi i och för sig på pressläktaren och det kanske är lite tystare där, jag vet inte. Franför oss satt press från Brasilen och kommenterade matchen. Flera gånger frågade dom oss om hur man uttalade vissa av de svenska spelarnas efternamn. Dom ville ha hjälp med namnen på kungen, drottningen och nya prinsen som var på matchen. Ett par gånger fick jag en mikrofon i ansiktet för att säga de allra svåraste namnen som presskillen inte själv lyckades uttala. Haha.... Jag undrar VART min röst hamnar någonstans i Brasilen!! Han tackade och bugade efteråt som om jag tillhörde hovet jag med, haha....
 
Då var klockan över tio, nu ska jag väll kunna klippa gräset i alla fall.
 
 
 
 

0 - 3, Sverige - Brasilien

Hemma efter en trevlig kväll på Råsunda.


Projekt städning

Håller på att städa för fullt hemma. Disk, tvätt, sängkläder, dammsuga, sortera strumpor, röja, vattna mm mm mm mm.... Passar på medans familjen inte hunnit hem. Skulle behöva klippa gräset också men tror inte att jag kommer palla med det. Har ganska ont i ryggen och känner mig aningen trött och sliten i kväll. Blir så sena kvällar innan jag kommer i säng jämt. Det tär på mina krafter. Nåja, har bara en arbetsdag kvar sen fyra nya lediga dagar. Tyvärr sista veckan :( Sen börjar vanliga vardagen igen.
 
Per; My och Emelie kommer om någon timme. Dom ska köpa med Thaimat hem. Det ekar så tomt i skafferi, kyl & frys här hemma att det ända man kan hitta att äta är typ pasta/spagetti. Det är slut på precis i stort sett allt. Måste verkligen storhandla, när lönen kommer.
 
Idag har det varit kalasfint väder. Varm och soligt. När jag åkte från kontoret vid halv sex var det 23 grader varmt. Hoppas det blir fint i morgon med när vi ska på Råsunda i morgon kväll.
 
Träffade Per på lunchen idag. Vi åt på ett gammalt hak vid Stråket i Solna, Läckergommen. Dom är kända för sina wienerschnitzlar med pommes och bea. Jag har käkat där redan som barn så det var lite nostalgi att gå dit. Efter vi ätit gick vi in på Råsunda stadion och satte oss och kolla på när svenska laget höll på med träning.
 

Ska fortsätta med städningen nu så jag är klar innan familjen kommer. Ska försöka hinna med att sortera en miljon strumpor också, bläääää....... :(
 
 
 

Råsunda besök

Blev ett lunch besök på Råsunda stadion. Grabbarna värmer upp inför morgondagen.


På väg mot lunch date

Ska träffa mitt <3


Kontorsfoto

Jobbar :)


Fotboll

Onsdagens kvällsaktivitet


Ny vecka

 
Har har haft fullt upp hela dagen. Ganska mycket jobb plus måndagsfakturering. Jobbade till halv sex, men det jämnade ut sig eftersom jag kom senare.
 
Har varit hos Diana och fixat naglarna nu ikväll. Resultatet kan man se i inlägget innan :) Som vanligt är jag nöjd. Hon är så skicklig!
 
Väntar på Per nu som har kört My till Emelie i Vallentuna. När han kommer ska vi till korvmojjen... :O ..... Fick hem Sibyllakuponger så jag tänkte vi skulle snåla till det och äta 2 för priset av en, haha!
 
Hoppas på filmkväll sen. Vi hade filmkväll igår också. Då såg vi en film med Richard Gere och Martin Sheen. The Double. Den var bra.
 
 
Får se vad vi ska titta på för film ikväll. OM det blir så att vi ska se någon. Har ju inte kollat av med Per än om han har tid att titta på film.
 
På onsdag är jag bjuden på fotboll på Råsunda. Sverige mot Brasilien, eller...??? Har ingen koll... Jag är ju ingen fotbollsmänniska. I alla fall, Per har fått biljetter så han vill att vi ska gå. Ska bli spännande, haha.. Jag kommer antagligen inte fatta ett dyft mer än att det är bollen som ska sparkas på och då helst mot mål, haha!!!
 
 

Nya naglar

Dianas mästerverk :)


Guldsko promenad ....

På väg till indiskarestaurangen för lunch :)


Söndag i Trosa

Har haft en avkopplande helg i Torsa. Blandat väder, sol och regn. Men det har varit okej för jag har bara relaxat. Vi kom hit i torsdags och ska strax fara hemmåt. Annica, Micke och Tess har varit hos oss senaste dygnet. Dom bodde hos oss den här gången så slapp dom åka hem. Det har varit trevligt :)
 
Vi grillade gott i går. Grillspett, bakpotatis & sallad. Smakade sååå gott! Borde göra grillspett oftare, det är ju ganska lätt att göra. Dessutom så är det faktiskt billigare att göra grillspett än att köpa biffar. Vi hade kött, baconlindad korv, kyckling, marinerade champinjoner, färsklök och tomater.
 
Annica och jag satt ute och snackade ända till halv fyra i morse. Vi satt i paviljongen med tända ljus och infravärmen på.
 
I morgon är det dags att jobba igen. Tre dagar :). Tyvärr sista veckan med ledighet :( Kommer att sakna mina kort veckor.  Har ännu en vecka med en ganska tom veckoagenda. Ska till Diana och fixa naglarna i morgon.Det är det ända jag har inbokat. Nice! Älskar tomma agendor!
 
 
 
 
 

Nöjd

Är så nöjd med paviljongen. Hoppas sommaren blir lååååång så vi får njuta länge!


Fredag = ledig

Ledighetsdag nummer 2! Inte idag heller verkar det kunna bestämma sig för om det ska regna eller vara soligt. Så fort solen skiner och jag sätter mig ute .... då börjar det regna. Jag tar mina pinaler och går in .... då skiner solen igen. OM det bara kunde bestämma sig, suck. Det är inte speciellt varmt heller när solen försvinner.
 
 
På något sätt så känns det som att sommaren faktiskt är över. Det är stor skillnad från en vecka tillbaka. Då satt vi ute långt in på natten. Det var behagligt och helt ok. I går när vi satt ute var det rått och kyligt. Vi fick ställa värmelampan på bordet för att inte frysa. Även om det inte varit någon höjdar sommar och att den riktiga sommarvärmen aldrig visat sig så tycker jag att jag accepterar att det är på väg att bli höst. Ser fram mot murriga hemmakvällar vid tv'n med stickningen. Kunna känna att jag har tid att röja skåp och garderober och ta tag i andra sysslor hemma som man sällan gör. Dessutom så är det skönt att bara kunna få tillbringa helgerna hemma utan att behöva flänga runt. Jag upplever att jag är mer hemma på kvällarna. Det är som om när det är mörkare på kvällarna så är det mer naturligt att man är hemma kvällstid. Jag kan tycka att jag inte vill hitta på saker utanför hemmet om klockan till exempelt är åtta på kvällen. Det känns liksom "för sent". Men när det är vår / sommar, ljusare årstid, är det inte alls konstigt att hitta på något vid den tiden eller senare... Visst är det märkligt!
 
 
Idag är det som sagt fredag. Har haft två dagar med ganska mycket vila. Har endast småplockat lite och inte ansträngt mig speciellt mycket. Skönt! I går hade jag rätt ont i ryggen igen men idag är det bättre. Tog medicinen i tid i morse, tror att det hjälpte. Fredag är ju = fredagsmys. Haha... skrattar när jag tänker på mitt inlägg innan... Galet rolig bild, tycker jag :)
 
Hoppas på stabilitet i vädret snart. Vill gärna sitta ute och läsa under parasollet med benen i solen. Funderar på vad vi ska äta i kväll och ifall vi ska grilla eller något. Det var länge sedan vi gjorde grillspett! Det kanske skulle passa till i kväll.
 
Idag har Per jobbat hemifrån. Vi tog sovmogon till nio eftersom vi satt utte till ett i natt. Per stekte ägg & bacon medans jag röjde av lite snabb. Sedan dess har jag hjälp honom med lite pappersjobb och jag har ringt lite samtal. Nu ska han strax spela golf och jag tänkte titta på sista avsnittet av Dallas 2012.
 
Dallas 2012 kommer till Sverige senare i höst tror jag. Jag har fått de 10 första avsnitten som visats i USA av en vän. För mig som var en "Dallas-fan" så är det ju ett måste att se! Visst garvar man gott när en skruttig gammal JR står och käftar mot en ännu skruttigare Cliff, och hotar med stryk. Haha.... gubbarna skulle ju ramla bara man blåste på dem. Men de nio avsnitt jag hittills sätt har varit okej. Nionde slutatde så spännande att jag bara längtar efter att se det tionde. Vet inte om det kommer fler avsnitt sen eller om det här var en pilotsäsong för att stämma av intresset.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Haha... så roligt!

Så jäkla skön bild... Utser den till dagens lustighet, haha
 
 

Torsdag = ledig dag

Vad skönt att vara ledig :) Även om det är ganska tråkigt väder och att jag just nu inte har så mycket att göra, eller... jo... visst finns det att göra. Det gör det alltid! Men i alla fall. Jag har dammsugit och plockat lite hemma. Ska fixa disken som är klar snart. Sen tänkte jag åka och handla inför helgen så slipper jag trängas med alla andra i morgon på affärerna.
 
Sov till 10 i morse. Vaknade av att Per kom hem och skulle hämta några papper. Vilket kanske var tur för annars hade jag nog sovit längre.
 
Idag har jag en lätt huvudvärk och aningen till värk i ryggen och benet. Har sedan jag började äte mina Diklofenak regelbundet varit befriad nästan helt från ryggvärken. Glömde däremot morgontabletten och tror att det är därför jag känner av nu. Vore skönt om det kunde vara så enkelt att att värken försvann efter en tids ätande av medicinen.
Jag tiitar in lite senare igen :)
 
 
 
 
 
 
 

Bosse :)

Vår jättesöta hamster.


Klockan 21 = filmkväll

Regnar fortfarande :( Skönt att vara inne. Vi satte på värme i våra värmepumpar ikväll för att det känns rått och kyligt.

My och jag har precis ätit sushi. Vi blev akut sugna på det och eftersom vi inte ätit middag så passade det bra.

Har registrerat mig på Instagram idag :) My har lärt mig. Heter Trullerutta där också :) ifall ngn är sugen på att kika på mina bilder.


Spöregn

Nu jäklar vräker det ned här också! Inte nog med att Solna regnat bort halva dagen.

Per hade planerat picknick på Vilunda vallen i kväll, första parkett på Monster Truck Showen. Tror inte det blir så bra... Vi får nog picknicka hemma på golv parketten i stället!


Lunch

Gårdagens thairester är uppätna och jag vart galet mätt idag igen :) Skulle sitta fint med en siesta nu, Zzzzzz...
 
Regnar ute nu. Dagen började ju så fint. Hoppas det är övergående för jag har några timmar jobb kvar, sen börjar min 4-dagar-ledighet-period :)
 
Hann inte skriva något i går kväll. Efter jobbet åkte jag till SATS och körde 40 minuter kondition på lite olika maskiner. Efter det var det till ICA och handla middagsmat. Det blev hemlagad köttfärssås med spagetti och sallad. Middagen intogs dock inte förrän ganska sent för att jag var tvungen att fara till Vallentuna och hämta My. Vilket tog en bra stund då hon skulle hämtas på ett ställe och köras till ett annat för att sen skjutsa en kompis till ytterliggare ett ställe. Väl hemma igen satt Per i telefon och vi väntade med att äta tills han var klar. Då kom en kompis, Stefan, som tur var hade han inte ätit så han fick äta med oss.
 
Kom i säng rätt sent igår. Var superseg i morse och snoozade till över sju. Så jag kom inte till jobbet förrän halv nio. Får sitta kvar en stund i kväll istället om det behövs. Annars så har jag "plustid" sedan i måndags att nyttja.
 
Eventuellt åker jag och tränar efter jobbet idag med. Beror lite på vädret. OM det regnar så kan jag träna. Annars så måste jag klippa gräset hemma idag. Det är skyhögt! Ska även tvätta & diska och dammsuga idag. Det märks att hela familjen är hemma. Det blir stökigare fortare då. My har dessutom bakat i natt så det är en hel del disk.
 
I morgon ska jag på lunchdate :) Ska träffa en tjej jag inte sett på säkert ett år. Ska bli jättekul! Ser fram mot det.
 
 

Tisdags lunch

Det blev thai take away till lunch. Phad Thai med kyckling. Gott :) Massor av käk så det räcker til morgondagens lunch också.
 
Herre jisses vad det regnade i går kväll och under natten! Jag åkte med My till Donken vid 21,30 tiden igår. Det var säkert en ½ meter vatten vid infarten. Var nästan osäker på om jag kunde köra genom med bilen. Men det gick bra om man körde lite på sidan av vägen.
 
Just nu är strålande sol och 23 grader varmt. Undrar om det står sig hela dagen. Hörde ju något om att det skulle vara dåligt väder under veckan.
 
Idag ska jag verkligen försöka ta mig till gymet efter jobbet. Köra 30 minuters kondition. Måste komma igång igen. Har ju inte varit där på tre veckor, tror jag det är. Såg att kollegan hade tränigsryggan med sig idag. Ska nog kolla vad hon har tänkt och köra. Vi går på samma SATS.
 
1½ arbetsdag kvar, sen fyra nya lediga dagar. Näst sista veckan jag kör kort veckor. Kommer att sakna dem sen :( Man blir ju lätt bortskämd med dom lediga dagarna. Tänk om man skulle ha råd att kunna jobba bara tre dagar i veckan, eller... okej då ... fyra ...MAX, haha... Hade varit ganska nice!
 
Kvällen är oplanerad, så när som på träningen dåra. Ska försöka sätta mig med My och se till att hon gör någon av sommaruppgifterna från skolan. Det har varit DÅLIGT med att sköta dem :( Tror att två är klara av... 6, 8 eller hur många det nu var. Börjar bli ganska kort om tid. Tänk att det är så lätt att alltid skjuta på saker och ting. Det gäller fler av mina kära familjemedlemmar hemma hos oss.  Det är därför jag får TJATA & GNATA så förbannat mycket jämt! Tänk om allt som skulle göras görs direkt, vad jag skulle slippa tjata och vad familjen skulle slippa höra mig tjata. Win win situation med andra ord. Men det begriper dom inte, tyvärr. Vad gör jag för fel??? Bara undrar.
 
Dags att återgå till arbetet.
 
 
 
 
 
 
 

Arbetsmåndagen klar

Då var måndagens jobb avklarat. Blev lite övertid pga att jag hade vecko- & månadsfaktureringen idag. Inte riktigt klar men det gör jag i morgon.
 
Gjorde en raid i frysen nyss i jakt på VAD vi ska äta till middag. Shiiiitt, nästan allt var utgånget förutom 3 förpackningar majskolvar, en låda köpes lasange och frysta ärtor & spenat. Så, det får bli lasange. Till det gurka och tomater. För det var det enda färska grönsaker vi hade hemma. Måste verkligen åka och storhandla. Då menar jag verkligen storhandla! Dels för att allt är slut och dels för att få ned priset på maten. Senaste året har jag varit totalt värdelös på att storhandla. Istället har det blivit ICA 2 - 3 gånger i veckan och nästan varje gång slutar kassakvittot på omk 500 - 700 kronor. Inte klokt, vilket slöseri! Jag måste bli bättre och kolla på prislappen och vad det är vi ska äta, inte bara köpa det som verkar gott för kvällen. Nä, planerade måltider och inköpslistor. Det kommer att göra allt mycket enklare OCH troligtvis billigare!
 
I morse var det nästan tropiskt varmt/fuktigt ute, gassande sol och klarblå himmel. Vilket vände under dagen, nåja... fuktigt är det ju nu med... det regnar! Men det gör inte så mycket faktiskt. Tänkte bara relaxa ikväll. Blev ju ingen träning efter jobbet eftersom jag blev kvar längre än vad jag räknat med.
 
Familjen skall strax lämna Trosa för hemfärd. Så dom kommer nog till åtta tiden. Per har byggt klart verandan och trappen idag. Tror att det blev kanonbra. Han är otroligt händig. Allt han bestämmer sig för att göra gör han bra och proffisgt oavsett om det är något han aldrig tidigare gjort. Verkligen ingen "tumme mitt i handen". Det är nog därför han lyckats så bra med det han gör :)
 
Var till naprapaten idag. Han sa att det är nog dags för magnetröntgen av min rygg. Problemet är bara att det måste gå via sjukvården och då genom min läkare. Jag har ju pratat med min läkare när jag var där i juli om det, och hon säger att jag istället ska gå till en naprapat.... som hon rekommenderar!!! Jag har ju gått hos min naprapat med ryggen sedan i oktober - november, på rekommendation av läkaren... Och då sa hon inget när jag redan berättade att jag hade en naprapat via Aktiv Rehab.  Däremot sa hon att jag skulle återkomma till henne om värken inte gick över. Nu när jag återkommit, 9 månader senare så skriver hon ut medicin och skickar mig vidare till ytterliggare en naprapat. Vad ska det vara bra för kan man ju undra sig. Ska hennes kontakt också tjäna pengar på mig nu? Jag berättade för min naprapat om vad hon sagt. Hans svar bringade lite klarhet i läkarens aggerande. Det är ju så att jag har min läkare på Feelgood, ett privat inkomstbringande företag. Dom vill TJÄNA pengar på mig och jag ska inte vara/bli en utgift för dem. Vilket jag blir om dom skickar mig på magnetröntgen! Därför kommer dom, troligtvis, efter att jag besökt deras naprapat (och deras naprapat inte heller lyckas med att hitta orsaken til värken) be mig vända mig till min vårscentral och husläkare. För då blir det någon annan som får stå för kalaset. Problemet är att vänder jag mig till vårdcentralen så kommer mitt ärende börja om från början och jag kommer få vänta på en remiss ytterliggare 4 - 6 månader efter första läkarbesöket. Det är så det fungerar berättar min naprapat. Jävlar vad jag kommer att bråka om det blir så här! Och driva tvister är jag en fena på efter allt jag drivit genom under åren!! Jag är inte den som ger mig i första taget.
 
Nu tror jag bestämt att lasangen börjar bli klar. Det luktar käk i hela huset och jag är svinhungrig!
 
 
 
 
 
 
 
 

Trosa helg

Åkte ned till Trosa i fredags kväll/eftermiddag. Har bara vilat och tagit det lugnt. I lördags kom Annica, Micke & Tess på besök över dagen. Det är tredje helgen på raken som vi umgås :) Trivs verkligen bra med dem! Så enkelt och utan en massa krav, känns bra. Dom ställer upp och hjälper till hela tiden oavsett vad det gäller. Dom bor i Södertälje så det är ganska smidigt att komma över till oss.
 
Vi är nästan klara med verandan nu. Bara sidorna och trappen kvar. Per ska jobba med det i morgon då han har semester. Det blev kalas bra med paviljongen och nya möbelgruppen också! Kolla bilderna längre ned :)
 
Ny arbetsvecka (måndag - onsdag) väntar. Konstaterar glatt att jag har en tom kalender!! Fan vad skönt! Det enda som finns noterat är naprapaten i morgonbitti innan jobbet. Sen är det TOMT!!! Ska försöka träna efter jobbet faktiskt. Det är ett tag sedan nu. Har haft så mycket annat. Kan inte skylla på något för att slippa träna, hehe.. Det är inte så att jag inte vill. Bara sååååå svårt att få arslet ur vagnen!
 
Nu ska jag ta och lägga mig och läsa. Hoppas kunna sova bra. Det är alltid lite svårare när jag är ensam hemma. Saknar familjen ♥ men dom kommer i morgon :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mulet & varmt

Vaknade till regn i morse när Pers klocka ringde. Som i går... kröp jag djupare ned under täcket :) Eftersom det dessutom inte var något bra väder så kändes det helt ok att sova vidare.
 
Gick upp vid tiotiden. Hängt en tvätt. Plockat lite. Betalt en faktura. Nu sitter jag och skriver några rader här samtidigt som jag lyssnar på min Spotify lista "Sussi Relaxe".
 
My & Emelie sover så det är ganska tyst och lugnt i huset. Bara Chandler som går runt och grinar och ropar på Per. Men tar man bara upp han i knät så blir han ganska nöjd ett tag.
 
Ska ta en kopp kaffe ute under markisen och blädra i några reklamblad. Sen tänkte jag duscha och klä mig. Ska nog passa på att handla inför helgen redan på dagen idag så slipper jag förhoppningsvis köerna.
 
Per har egentligen semester idag men hade ett jobb i morse som han lovat. Därefter åkte han tillen vän för att låna en lastbil. Vi behöver ju en STOR bil för att få hem den nya loungegruppen. Det är 4 tok stora kolli. Går inte med en vanlig folkabuss.
 
Tror bestämt att solen försöker kämpa sig genom molntäcket just nu :) Vore ju underbart!
 
Sitter och reflekterar över att sommaren har gått så fort. Det är bara tre veckor kvar tills skolstarten. Det innebär att jag ska gå tillbaka och jobba hela veckor igen också. Måste påminna mig om att verkligen njuta och koppla av de sista veckorna! Jag är ju inte "färdig" ännu.  Fast även om skola och jobb börjar så betyder det ju inte att sommaren är slut. Den kan ju leva vidare långr in i september. Men själva "semesterdagarna" är ju över.
 
Nej, uppryckning nu!
 
 
 
 
 
 

Torsdag kväll

Då har hela den här dagen gått också. Har hunnit med en hel del faktiskt. Varit två vändor på Bauhaus, knallat i stan och ätit på Fridays... som var ett STORT misstag!!!! Men orkar inte dra hela den historien nu. Men gå INTE dit, det var bland det sämsta jag varit med om i resturangväg!
 
Har köpt soffruppen idag :) Vi ska hämta den i morgon. Det kommer bli kalasbra! Så supersnygg!  Den är jätteskön att sittai också.
 
Det blir filmkväll igen här hemma. Fjärde filmen i Liza Marklunds serien, Röd Varg. Dom är helt ok faktiskt.
 
 
 
 
 

Hårfärgen

Resultatet


Tomater

Gillar formen på våra tomater :)


Ledig torsdag

Vaknade redan när Pers väckarklocka ringde. Gosade vidare under mitt täcke med vetskapen om att jag var ledig och inte alls behövde gå upp :) Somnade om och vaknade igen vid nio. Drog mig ett tag och gick sen upp.
 
Under förmiddagen har jag hängt tvätt och kör nu ytterliggare en maskin. Diskmaskinen jobbar också, även om det får gå halvfull. Vill inte ha gammal disk stå och lukta nu när det är så varmt. Det blev en sväng med snabeldraken också. Har nu bara kvar att hänga maskinen tvätt som går och plocka ur disken när den är klar. Ska vattna inne blommorna också. Sen i kväll ska jag klippa gräset och vattna ute. När det är klart kan jag ta helg på riktigt!
 
Just nu sitter jag i hammocken och kopplar av med kaffe och mellis, yoghurt. Egentligen är det nog en sen frukost, haha... Glömde ju helt bort att äta när jag satte igång med städningen.
 
Idag är det fint väder och lagom varmt. Hoppas det får hålla i sig. När jag fixat det jag just nu väntar på som ska bli klart så tänkte jag göra ett besök på Bauhaus. Jag ska titta på utegrupper. Vi har ju hittat en nu som stämmer in med vad vi letat efter. OM den finns kvar så köper vi den idag. Men jag ska i alla fall ut och kolla lite ifall vi måste täka om i valet.
 
 
Senare i eftermiddag ska jag och My till stan och äta sen lunch / tidig middag. Vi planerar ett besök på TGIF, om det finns plats vill säga.... Det är så otroligt poppis, speciellt sommartid.
 
 
I går var jag och klippte mig och färgade håret hos Åsa på Disas Hårvård i Infra City. Som alltid blev jag nöjd med resultatet! Vi tog en ännu mörkare nyans den här gången. Just nu ser det nästan svart ut när man ser färgen inomhus, i solen så blir det mörkt mörkt brunt. Men det kommer att fälla ur sig lite av färgen första tiden.
 
 
 
 
 
 

Att köpa!

I morgon ska vi köpa den här soffgruppen. Ska ha den i Trosa i vår nya paviljong :) Jag hoppas att gruppen inte är slutsåld :( För nu har vi äntligen hittat det vi söker.


Godnatt

Ännu en filmkväll för Per och mig. Det blev "En gång i Phuket". Till det åt vi chips och dipp... och JA... En flaska rött. Vad sjutton det är ju semester i morgon :) Vi testade det röda vinet "Fat Bastard" väldigt gott! 89:- för en pava. Nu ska här sovas och i morgon ska jag åka till stan med My och promenera, fika och leka storstads turist :)


Bort bort fula grå ....

Åsa på Disas Hårvård ser till att jag får fason på gråa hår och spretiga toppar.


Nimue

Att Nimue är bäst, för min hy, visste jag ju redan! Sen är det kul att se att dom även får bra betyg i pressen :)