Tomatsoppa till lunch

Haha, ni måste tycka att jag är knepig. Tomatsoppa....IGEN!! Men det är så gott, enkelt och förhoppningsvis nyttigt ;)
Jag kokar den med massor av olika tomater (som jag skållat först). Tillsätter mängder av färska örter, kryddor, sambal mm. Ibland har jag färska räkor i men det går även med korvslantar från någon stark och kryddig korv / korvar. Slänger i några tärningar fetaost på toppen. Det går även bra att ha en klick creme fraisch i. Grunden att jobba utifrån, om man inte gör allt själv, fungerar det utmärkt att använda sig av någon av Keldas tomatsoppor eller Toscana soppan. Kokar en STOR kastrull så det blir flera lunchlådor. Eftersom det är fredag i morgon så räcker det även till middag i kväll för två personer. Kanske Per är sugen på tomatsoppa ikväll :)

Nu är hela familjen under samma tak igen, häligt! Ser fram mot en TV kväll med mina kära. Det är ju favoritserien ikväll. Revenge!! Men innan dess ska My och jag på ansiktsbehandlingen. Det ska bli skönt att få ligga inbäddad som en kåldolme och bara njuta av att få skön behandling.

Vilken dag som helst kommer min GLOSSYBOX!!!! Fick sms att dom levererats ut idag, jippi!!!! Ska bli spännande och se vad boxen innehåller :) För den som undrar vad BLOSSYBOX är för något så kan du läsa mer om det genom att klicka på ordet GLOSSYBOX i marginalen (under mina länkar mm) till höger :)Mer bilder på innehållet kommer så snart jag mottagit min GLOSSYBOX!

Men nu ska jag jobba vidare. Lunchen är slut. Drömmer mig bort nu till kvällens behandling!