Måndag igen

Ny vecka, nya möjligheter :) Började med ett besök hos naprapaten i morse. Ett väldigt VÄLBEHÖVLIGT besök! Idag fick han ta sig an både min onda länd/rumpa/ben och även vänstra axeln. Attans vad ont!!! Tror att knådningen, stretchen & töjningen och alla utmasserade knutar satte igång någon frigörning av slagg eller nått i kroppen. Gick därifrån skakande som ett asplöv. Lätt frossa och illamående. Nu är det bättre men jag har träningsvärk!

Det har varit en ganska lugn förmiddag på jobbet. Skönt att starta veckan så. Har precis ätit lunch på ett ganska så tomt kontor. Ett gäng gick i väg för att fira en kollega. Jag tackade nej till att hänga med. Ett annat gäng gick iväg till skoutförsäljningen. Grossisten av italienska skor har en av sina årliga utförsäljningar. Jag kände att jag för tillfället inte har något behov av nya skor så jag gick inte med. Istället fick jag en lugn stund i matrummet och kunde läsa lite. Till luch blev det Knorrs färdiga svampsoppa och två knäckemackor med ost. Soppan var så där :( Ingen höjdare. Då är KELDAs mycket godare! Har halva kvar så det blir en ganska tråkig smakupplevelse att vänta i morgon.

Idag är en sådan där dag som jag ibkand har. då räknar jag nästan ned kvartarna tills jag ska få gå hem. Ibland har jag en sån där obeskrivlig känsla i kroppen. Det går liksom inte att beskriva.... Känner mig småkymig, lite frusen. Aningen trött/seg. Oro i kroppen, fast att jag inte vet varför. MEN, det här är inget nytt för mig. Jag har så här ibland. Det kan ha något att göra med "den" tiden i månaden. Nu har jag aldrig mens så jag vet inte hur min cykel ser ut. Men ibland kan jag känna av lätt smärta i äggstockarna samt att jag periodvis lider av kraftigare PMS.

Ska till Diana på Salong Coctail Nails efter jobbet idag. Det ser jag fram mot!!! Har lite visioner på hur jag vill ha det. Få se om jag lyckas överföra min vision så hon fårstår vad jag menar. Annars så får hon fria händer. Hon är ju vansinigt kreativ och duktig!

Kommer att komma hem sent i kväll så det är inte säkert att jag hinner skriva så mycket under kvällen. Men ska i alla fall försöka få in ett foto resultatet efter besöket hos Diana.