1:a april

Sitter i köket och funderar på vad jag ska göra idag. Har varit vaken sedan åtta och har sedan dess hållt på med säkerhetskopiering och lagring av foton, ljudböcker, dokument och annat. Nu har jag allt som legat i datorn sparat på min externa hårddisk som ska ligga i kassaskåpet. Skönt att ha det gjort.

1:a april... Stora lurar dagen, haha. Bläddrade snabbt igenom DN nyss. Tror att jag hittade en artikel som är deras aprilskämt. Men det bredde sig över två sidor så jag orkade helt enkelt inte läsa allt. Men rubriken lyder "Einsteins teori håller - ljuset är snabbast".

Tråkigt väder idag, igen. I natt var det riktigt kallt -9 grader. Just nu är det inte många plus och det har mulnat på.
Var på vippen att gå ut under förmiddagen på promenad men temperaturen gjorde att jag avstod. Är ju som sagt en riktig frysskit. Just nu är jag iskall och stel om fingrarna trotts att jag sitter inne. Det är till och med problem att knappa på datorn.

Per jobbar idag. Dom har mycket som ska bli klart idag. I morgon kommer det en massa nyanställda och då vill Per & Co ha allt under kontroll. Så dom har planeringar och genomgång idag. My och hennes kompis Emelie sover fortfarade. Tjejerna var på Kulturhuset igår och lyssnade på rockband. Dom kom hem vid halv tolv och då käkade dom kräftor.

Skulle vilja hoppa in i en varm dusch just nu. Men inväntar några som ska komma och hämta grävmaskinen. Ska lämna ut nycklarna när dom kommer. Vill ju inte stå i duschen då. Bara hoppas dom kommer snart.
Men det finns en del att göra här hemma medans jag väntar. Bl a ett berg av disk.. hmmmm.... Tyvärr har jag ju ingen självutplockande diskmaskin. Och tjejerna har ju inte direkt hjälpt till att plocka ur så dom sen kunde plocka ned all sin disk efter kräftätandet. Jag får ju i alla fall vara tacksam för att dom gått ut och slängt kräft skalen!
Skulle behöva dammsuga också. Fattar inte att det blir skitigt så fort. Hade ju rätt så hyggligt snyggt och städat i fredags.  Dert syns inte nu :(.
Ja, ja... Jag har nog så jag kan fylla min söndag med sysslor.