19 April

Tänk att det var dags att fylla år .... igen!! Känns som nyligen trotts att det är, just ett år sedan. Nu tycker jag det räcker med fyllda år. Vill inte mer nu, haha.Uppvaktades på morgonfikan på jobbet. Fick en flaska rosé och en bukett tulpaner. En av kollegorna hade till och med bakat en god äppelkaka med vaniljsås. Gulligt!

Min barndomskamrat Tina bjöd på god lunch på ett ställe i Sundbyberg. Vi åt en fantastiskt god räksallad. Kommer garanterat att äta där fler gånger. Dom har en stor uteservering som kommer att bli mysig till sommarens luncher.

Massor av grattismeddelanden har trillat in på mail, sms och Facebook idag. Tänk att så många kommer ihåg! Senare ikväll ska jag fira med familjen. Vi ska äta middag på Wäsby Restaurangskola idag. Dom har jättefina middagar. God mat lagad från grunden, inga halvfabrikat. Proffsig och lyxig service. Bra priser. Vin & öl rättigheter. Hoppas det blir en trevlig kväll. Vi måste åka om en kvart.Vår lilla hamster Bosse fyller faktiskt år idag också :) Han blir två år... en ganska "hög" ålder för en sibirisk dvärghamster...  Men han är så pigg & sprallig så han lever förhoppningsvis ett tag till.


Det här är Bosse när han var vit. Sen bytte han färg bara på några dagar och blev grå. Som han fortfarande är.#1 - - Andrea:

Hej! Men gud va kul att du hittade Bosse pa min blogg! Vi hade himla roligt nar han var hos oss pa Vasby nar ni lyxade till det pa andra sidan jorden. Va kul att hora att han mar bra och fyller ar dessutom (later som du fyllt ar ocksa, massa grattis!)Tack for titten

Andrea

#2 - - Caroline N:

Grattis en dag i efterskott! Hoppas du får en bra helg!

KRAM Carro