Torsdag

Sov hela natten, ända från tiotiden i går....SKÖNT!! Chandler har inte stört mig en enda gång. Tror att han sov sött i ngn korg i huset.

Tråkigt väder. Mulet och omkring 6 grader kallt. Behöver sol.... NU... kroppen känner sig trött och glåmig. Därför passade jag på att gå och sola ikväll, 15 minuter. Det är rätt skönt att känna värmen från rören och längta till den riktiga solen =0)

Suttit i ett kyligt ridhus ikväll medans My red. Egentligen så är det Per tur att gå eftersom vi tar en dag var i veckan. Men idag var han hem en sväng och var med Bosse på återbesök hos veterinären. Så då fick han stanna en stund längre på jobbet istället.

Nu är Bosse helt friskförklarad. Vi ska fortsätta med dropparna ett tag till. Den lilla krabaten, han har varit så duktig som stått ut med allt och alla undersökningar, operationer mm.

På jobbet har det varit lagom med jobb. Chefen har varit i Stockholm och jobbat under dagen. Hon brukar komma några gånger i månaden och jobba hos oss. Alla är friska och krya så jobbet flyter på bra. Det har ju gått magsjuka på kontoret. Peppar peppar..... Jag har klarat mig. Till och med Per har ju haft en sväng magsjuka i början av veckan. Antingen har jag haft tur, eller så är jag inte mottaglig....ELLER så kommer jag att få.. lagom till helgen eller så bara för att jag är ledig då. Vi får hoppas på det mellersta alternativet =0I

Vi har ett tråkigt projekt hemma just nu. ÄTA ur frysen och skafferiet. Vi måste bli av med en del som börjar få korta datum. Sen så är det väll bra så här månaderna efter jul att spara på matslantarna och istället äta av det man har. Inser att det blir en hel del fisk. Har massor av pangasuefilér. Men dom kan man äta på en massa olika sätt. Gratänger, kokta, stekta och med div olika tillbehör. Två humrar ligger i frysen, men dom håller länge så tror att vi spar dem ett tag till. Sen var det lite annan fisk som panetter, pinnar och torsk. Haha kommer att ha gälar innan vi har ätit upp allt. Får varva men lite pyttipanna. falukorv, gorbypiroger och hemlagad köttfärspaj. Det blir nog en del ärtsoppa också, bruna & vita böner. Upptäckte att vi har en sjuhelsike mycket strösocker hemma. My skulle ju baka polkagrisar innan jul. Hon ville köpa 12 kilo socker till det. Som tur hindrade jag henne och sa att hon skulle ta några påsar bara ifall hon inte bakade allt. Vilken tur!! För nu har vi "bara" 3 stycken 2 kg paket, hmmm... Tillräckligt mycket för att det ska vara svårt att förbruka ändå. Fast idag bakade hon chokladrutor med glasyr, så några decilitrar mindre är det nu.  Hade en del gammalt salt hemma. Fasiken vad man köper på sig ibland utan att kolla vad man har och inte. Men saltet kom till användning. Smälte bort all is och snö på gången upp till huset. Perfekt! Nu behöver man inte slå sig halvt fördärvad varje gång man går ut. Jag längtar efter när allt är slut och jag kan städa ur kyl, frys och skafferi och sen handla och fylla upp med nya fräscha varor. Men det är en del kvar tills dess.

Ska lägga mig skapligt tidigt ikväll med, tänker titta på CSI Miami kl 21. Hoppas på att få sova inatt också. Som tur är det ju helg snart så jag får vila då. Är ju gräsänka hela helgen så jag har en hel del egentid. Dock har jag lite planer på storstädning och tvätta mig ner till botten i tvättkorgen. Men det underlättar om jag är själv hemma när jag städar. Då får jag vara ostörd.

I morgon blir det bara ett par timmar på jobbet. Ska vara hos mina föräldrar vid 10. Sen ska vi på begravning. Tydligen är det fullbokat, vilken tur att jag hade anmält oss. Det kommer att komma fler än vad som är bokat fick vi veta. Så vi måste komma itid.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback