Tisdag 18/1

Mitt liv börjar bli en fars.... Superseg, trött, utkörd.... Skulle kunna somna stående. Sov något bättre inatt, vaknade ett par gånger men hade ro att somna om direkt. My hade istället sömnproblem och var vaken fortfarande halv två. Även om jag fick några fler sovtimmar än natten innan så är jag helt slut. Måste vara bristen på c-vitaminer. Nej, snart får det bli ljusare ute så jag blir piggare!

Det gick bra för lille Bosse hos veterinären. Hans ögon inflammation berodde på att hans päls på "nya ögonlocken" retar ögat en aning eftersom han har päls så långt in på locken. Vi ska fortsätta med droppar och så ska vi försöka att blöta lite med en topps på ögonlocken så att håren "kammas" ned mot kinden.

Hämtade farfar efter jobbet. Bjöd honom på middag hemma. Korv och mos stod på önskelistan så det fick det bli. Hade en hel del korvar hemma så det passade perfekt då vi ska äta ur det vi har hemma. Farfar gillar inte att vara ute sent så vi satte han på tåget hem efter middagen. Passade oss bra för vi hade lite ärenden att uträtta. Bl a behövde Per köpa ett par byxor och lite annat så vi åkte i väg till Kista som har öppet till 21.
Det blev två par snygga "gubb/kostymbyxor". Pers första i hans 47 åriga liv! Haha... han har verkligen hatat "PRÄSTBYXOR med PRESSVECK" som han kallat dem. Nu blev han mer eller mindre tvingad att köpa. För han ska på några middagar som kräver en snyggbyxa. Faktum är att han var nöjd som en tupp när han prövade brallorna och insåg hur jäla snygga dom var på....! "Dom är inte så tokiga, ändå" sa han.. hihi.. Jag tror att han kommer att använda dessa två MYCKET och kanske till och med köpa fler =0).
Han fick även ett par nya G-Star för 1600 spänn och två t-shirts. Nu ska han bara köpa ett par snygga svarta inneskor.

Hemma igen efter Per OCH Mys shoppingrunda (hon passade på att handla oxå!) halv tio. Trötta, nöjda och aningen fattigare.

I morgon ska vi ut och äta med mina föräldrar. Vi åker till en g:a bekant, Kenny, som driver Kina- & thaikrog på Lidingö. Blir säkert en trevlig kväll med mycket god mat.

Nu blir det inte roligare än så här för ikväll. Sängen väntar.. Tror att det kan bli en bra natt.... ZZZzzzzzzzzzz


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback