Tillbaka till vardagen

Då var det återigen tillbaka till vardagen. Nu har vi väll inga högtidshelger fören i påsk nästa gång. Har inte städat bort jul ännu, orkar liksom inte ta tag idet. Får göra det i helgen då jag kommer att vara solo hemma. Då kan det passa sig att städa och fejja med en bra ljudbok i lurarna =0). Har en Creativ spelare. Som är några år gammal nu. Men jag är väldigt nöjd med den.  Funkar även med video och som fotoalbum. Kalender, radio mm.Ryggen är mycket bättre. Kände av lite i morse när jag flyttade foten mellan gas och broms. Men jag har gott hopp att vara helt återställd snart.

Idag har det varit en rikigt tuff dag på jobbet. Dels för att det var månadens stora dag samt att i fredags då det bara var 2 av 5 som skulle jobba blev en av dessa två sjuk. Vilket medförde att vi först och främst i dag var tvugna att jobba in fredagens jobb innan vi kunde hämta hem dagens jobb och göra det. Klockan halv sex kunde jag gå hem som först. Och den inplanerade träningen blev inte av.

Efter jobbet var det raka vägen hem och hämta My. Och vidare till stallet. Hon skulle vara ridklar i ridhuset kl 18:30. Så  det blev sadling och tränsning i rekordfart.
Medans My red åkte jag till PrisXtra och handlade mat. Sen tillbaka till stallet och hämta.

Nu har vi precis ätit middag...kl 20:45 !! Det fick bli radhusbiff (blodpudding), bacon och lingonsylt. Duger bra en måndagkväll. My vägrar dock... ÄTA GRISBLOD... Yieckkk!!! Hon fick stekt potatis, bacon och stekt ägg.Nu håller jag på med lite tvätt och disk. Sen blir det en väldigt tidig sänggång. Hade svårt att somna igår och blev störd till och från. Per och My kom inte i säng fören vid ett. I morse ringde inte klockan, men hade tur att vakna 6 minuter efter uppgångstid så det blev ingen större försening.Annars så hoppas jag på en lugn och bra vecka. I morgon ska jag till Cambridge Ylva efter jobbet. Sen så funderar jag starkt på att gå och sola... Nu är det så att jag har respekt för solarium,vet att det inte är bra. Och dom gånger jag solat genom åren så har dom bara varit några stycken solningar på raken (kanske 4 ggr på 2 veckor). Men jag känner mig så trött, blek och glåmig. Tror att jag skulle må bra av att få sola ett par gånger. Så jag ska nog göra det.På onsdag ska jag klippa mig och göra slingot. Plocka & färga bryn och färga fransar. Härligt!! Jag har en fruktansvärd utäxt sedan solblekningen i somras. Och jag har blivit så gråhårig!!! Massor av vita strån.... Suck... bara att inse och acceptera fakta... Även jag ska tydligen åldras.

Har bokat träning på onsdagkväll och lördag förmiddag. Längtar efter att komma igång igen.

Fredag ska jag på begravning. Inte så kul, men det blir en sista hyllning till en kvinna som betytt mycket för oss. Jag kan fortfarande inte fatta att jag aldrig mer kommer att sitta bredvid henne och prata. Lider med hennes barn och man.
Det är så fruktansvärt när ngn går bort alldeles för tidigt i livet. Ja, eller överhuvudtaget varese det är förtidigt eller ej. Alla ska vi den vägen vandra förr eller senare. That's life.

Vilket obehagligt väder det var ute nu i kväll. 4 plusgrader och stormade som värsta höstovädret. Tacksam iaf att det ligger på plusgrader. Så kanske den otroliga mängd snö som ligger överallt smälter bort. Men snacka om temeraturskillnad bara på ett dygn. I lördags morse hade vi 20 grader kallt i Hassela. Söndagmorgonen där var det ett par grader varmt... Galet stor skillnad bara på 24 timmar. Här hemma hade tydligen hela helgen varit mildare och på vissa ställen till och med regnat.

Idag skickade jag in intresseanmälan på ytterliggare jobb. Ett stort företag inom hälsobranschen söker flera personer till sin ekonomivdelning. Jag har sökt jobbet som redovisningsekonom. Tyvärr så är det inte på hemmaplan, vilket egentligen är ett av mina önskemål om jag byter jobb. Det här kontoret blir lika långt att åka till som det jag har idag. Men men.. jag kanske inte ens blir kallad till intervjuv. Dessutom så behöver man inte ta jobbet. Det är många bitar som ska klaffa och kännas rätt innan jag ska tacka ja till något. Jag är ju inte strandsatt på ngt sätt utan jag ska känna att det tilltalar mig och kan ge mig en utmaning.

Avslutar med lite bilder från helgen i Hassela. Beklagar kvaliten på bilderna. Jag hade bara mobilkameran.


Det här snömonstret som ser ut som en vit King Kong är vår husvagn!
Det bevisar HUR mycket snö vi har där. Snö som skadade min rygg!!


Oj oj, lavinfara klass 10 !!


Självklart var lille Bosse med. Hans onda öga är sååå fint nu =) Vilken skillnad!


Chandler pojken sover gott i favoritfåtöljen


När det är 20 minus ute, som det var i lördagsmorse. Då är det smaskigt med
varmchoklad, grädde och marsmallows. MUMS!!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback