Onsdag 19 januari

Idag har det varit en bra dag! Solen sken utanför mitt kontorsfönster idag =) Jag har sovit gott inatt och hade sovmorgon till halv åtta. Känner mig faktiskt utvilad och mycket piggare =)

Per körde mig till jobbet i morse. Eftersom vi hade middag inbokad med mina föräldrar ikväll så var det onödigt att vi skulle åka två bilar i morse till Solna. För att sen ska båda åka hem parkera en bil, hämta My och åka tillbaka till Sundbyberg. Nu fick Per åka hem istället och byta om och hämta My. Det har varit lagom med jobb idag. Vi har varit en man kort den här veckan. Sjukdomar i gruppen igen =0( inte kul. Men det fungerar, vi har inga deadlines nu.

Efter jobbet tog jag bussen till Danderyds sjukhus. Gjorde en god gärning! Lämnade blod. Tog som vanligt vinglas som gåva. Nu har jag äntligen 12 rödvinsglas. Nästa gång ska jag börja samla på vitvinsglasen. Tog t-banan till Bergshamra och gick upp till Pers kontor. Där blev jag sen upphämtad av Per & My och så åkte vi till mina päron.Klockan 19 hade vi bokat bord på Kennys Restaurang på Lidingö. Eftersom vi har varit bekanta med honom i 30 år så brukar det bli nästa oförskämt billigt att äta hos honom. Det bjuds på en och annan öl, läsk eller fördrink. Förrätterna har vi aldrig betalat för, ej heller efterrätterna. Men istället lämnar vi mer i dricks =0)I morgon ska jag till Monica och fixa naglarna. Tror att jag ska korta ned dem rejält. Dom är alldeles för långa nu. Har funderingar på "vanlig" fransk manikyr för en gång skull. Kom på att jag glömt och lägga ut foton på fötterna som jag fick fixade i söndags. Jag är jättenöjd! Får väll passa på och fota dem när jag fotar min manikyr i morgon.

Klockan är ganska mycket nu. Har en tvätt att hänga och sen blir det djupdyk i lopplådan.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback