Ledig =0)

Det var en vacker begravning idag. Kapellet var fyllt till sista plats. Många gamla bekanta var där. Några som jag inte träffat på många år. Det är lustigt för att det kändes bara som om det var förra veckan vi sågs.. som om tiden stått stilla. Visst är det tråkigt att det ska behöva bli begravning innan man ses =0(. Men nu har vi bestämt att vi ska ses i sommar. Alla vi som växt upp tillsammans.

Efter begravningen och avskedskaffet åkte jag hem och hämtade My. Vi åkte ned till centrum för att gå på banken. Man får passa på dom dagar man är hemma tidigt. Banken stänger ju 16 så ofta hinner jag inte dit.

Det blev en sväng in på Subway. Kominationen mellis och tidig middag. Fast att det bjudits på smörgåstårta på begravningskaffet var jag vrålhungrig.

På centrum passade My på att färga fransar och bryn. Dessutom fick hon brynen plockade. Det blev jättefint! Snygga välformade och färgade bryn gör så mycket för ansiktet. Ger en piggare look.

Nu ligger lugnet över huset. Per, My & kompisen Sara har åkt till Hassela över helgen. Jag ska ikväll, bara njuta vid tv'n. Sen lägga mig och läsa. Förhoppningsvis få en bra natt med mycket sömn. Sovmorgon i morgon. Efter det frukost och sen ska jag storstäda! Röja bort julen och slåss mot dammråttor och annat skräp =0) UNDERBART! På  med lurarna och en ljudbok...sen går det bara av farten och vips så är allt klart =0)

Ska börja lyssna på Lars Keplers "Hypnositören". Har försökt att läsa den, men grejar inte det. Vet inte varför, den känns så tråkig i början, att läsa Kommer inte in på ett bra eller lockande sätt. Hoppas att jag faller in i den bättre nu. Den ska vara bra säger dom som läst. Gillar jag den så blir det "Paganinikontraktet" eller vad den nu heter =0/ som jag ska lyssna på efter den här. 

Tänkte försöka mig på Mons Kallentofts böcker också. Fem har utkommit och en sjätte kommer under våren nu.
Har sett dom så länge nu i pocketställen så jag ska köpa den första och se om dom verkar "lättlästa".                                           

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback