Kvadrater, kvadratrötter och pythagoras sats

Ett mindre helvete att ta sig ur sängen i morse. Varje steg med höger ben sköt långa smärtor genom ryggen. Satans ont... Lyckades sätta mig ned i soffan. Per ordnade en coctail av medikamenter. Han serverade allt på bordet framför mig. Men jag hade så jäkla ont att jag inte ens kunde ta tag i glas och piller fast dom bara låg centimetrar framför mig.
Kände att jag var tvungen att komma upp stående och börja röra på kroppen för att värma upp lederna. Det blev faktiskt lite bättre. Höll på så hela förmiddagen. Till slut var kroppen så pass mjuk att jag kunde gå hyfsat bra utan stöd. 


Ryggskott (akut lumbago)


               

Idag har jag hjälpt My med matten i några timmar. Ja, rubriken på dagens blogg skvallrar om vad... =0/ Snacka om att gräva fram g:a undanstoppad kundskap längst ned i hjärnbalken.
Just nu har vi tagit ett break. Jag passar på att kolla lite på webben. Sen ska jag upp och röra på mig igen. Blir lätt stel av att sitta.

                         


Tänkte förbereda middagen. Per kommer nog om en halvtimme. Det blir spagetti och köttfärssås idag. Enkelt och gott. Ikväll vet jag inte vad Per har för planer. Det kan vara så att han kommer att partaja. Gänget som var över till oss igår snackade ngt om partaj på hotellet. Får se om Per ska iväg dit. Jag och My blir iaf hemma och bara relaxar. Tittar på film och käka godis.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback