Kateter, hypotenusa, varmchoklad med grädde & marsmallows

Pluggandet forstätter även idag. Pythagoras sats...Vad sjutton ska man använda det till i framtiden... förutom att förklara för sina barn när det är deras tur att lära sig.

Till pluggandet har vi varm choklad med grädde och marsmallows =) =).Senare i eftermiddag ska vi plugga kemi. Men snart ska vi ta ett par timmar paus. My vill gå ut och "leka" i snön och Per ska hänga på.

Ryggen börjar bli bättre. Inte helt smärtfri men betydligt bättre och det går åt rätt håll. Medans familjen är iväg ska jag sätta mig och titta på en film. Kanske slumra lite i fåtöljen =0)

Igår kväll blev det betydligt stillsammare än kvällen innan. Ytterligare ett annat grannpar kom förbi och det blev ett öga på Let's Dance. Dom blev inte så sena så när dom gick så släckte vi ned och drog ned rullgradinerna. Vågade inte ta risken att få massa besök. Ville få en stillsam kväll och komma i säng i hyfsad tid.
Nu är det ju inte så att vi tycker det är jobbigt att få besök utan att ibland har man andra planer och inte kanske känner att man orkar vara social för stunden. Man måste få ha sådana kvällar ibland.
Får se hur kommande kväll blir. Jag för min del ska iaf vara hemma framför tv'n. Vila ryggen och njuta av sista ledigheten innan det är dags för en ny vecka.
Vi har ju varit så bortskämda med korta arbetseckor nu. Och sötebrödsdagaran är över och det är dags för vanliga 5 dagars arbetsveckor igen.

Jag tycker att den här jul & nyårsperioden har rusat förbi snabbt. Det var ju inte länge sedan vi julpyntade med adventsstakar och stjärnor. Nu ska allt bort igen. Tråkigt men ändå på ngt sätt skönt att se fram mot ljusare tider och längta efter våren.

Nej, nu tror jag att jag tar min fleccefilt och kurar ihop mig med en film =0)
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback